Tijdens de Eindejaarsspecial van Recruitment Tech Monthly vertelde expert Bas van de Haterd over wat hem op is gevallen in 2018, het succesvolle event Talent Acquisition Live dat op 18 april terugkeert en zijn specialiteit: assessment tooling.

Internationaal

Talent Acquisition Live is het internationale event over talent acquisition en het zal ook dit jaar plaatsvinden in Amsterdam. “Het eerste jaar was een enorm succes. Helemaal uitverkocht en dat hadden we volgens mij niet zien aankomen”, vertelt Van de Haterd. Verder gaat hij in onderstaande video in op zijn expertise: assessments. “Ik had niet verwacht dat het in 2018 zo hard zou gaan met digitale assessments.”

Eindejaarsspecial

In deze bomvolle uitzending schoven, onder het licht van de kerstboom en het genot van een oliebol, naast Bas van de Haterd ook diverse andere gasten aan. Patrick Boonstra vertelde over de staat van de Nederlandse tooling, Mark van Assema schoof aan om te praten over HR tech en ook de winnaars van de Recruitment Tech Awards 2018, Flipbase en VNOM, vertelden over hun jaar. Samen met deze gasten én host Martijn Hemminga blikten we terug op 2018 en vooruit op 2019 op het gebied van recruitment. De uitzending is hieronder integraal terug te kijken. Op 30 januari staat de eerste Monthly van 2019 op het programma, waarin Jop Verheijen van Randstad Go te gast is.


De uitzending start op minuut 7.01.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER