De eerste 10 partners van Demo_Day 2019 zijn bekend

De eerste namen van Demo-partners van Recruitment Tech Demo_Day op 6 juni 2019 zijn bekend. Lees hier welke eerste tien organisaties present zullen zijn tijdens dit event.

Bekend

Demo_Day is hét event om je concreet te oriënteren op de technologie om jouw recruitment & retentie van talent te boosten. De eerste tien organisaties die aanwezig zullen zijn op Demo_Day 2019 zijn de volgende:

Aanmelden voor slechts €35,-

Al meer dan 225 personen uit binnen- én buitenland hebben zich inmiddels aangemeld voor Demo_Day 2019 op 6 juni. Tot 1 april kunnen gebruikers van recruitment- en talent tooling (werkzaam bij corporate of bureau) zich aanmelden voor slechts €35,- voor de ochtend of middag op www.demoday.nl.

Demo’s, demo talks en tech talks

Demo_Day bestaat niet alleen uit een expo vloer waar leveranciers van recruitment en talent tooling één op één demo’s geven, maar ook uit demo talks in een tweetal kleine theaters verspreid over de expo vloer. Daarnaast geven onafhankelijke experts zogenaamde tech talks. Het is dan ook dé dag om te ontdekken hoe jouw recruitment & retentie van talent geboost kan worden.

Medio februari nieuwe namen

Medio februari worden er weer een aantal namen bekend gemaakt die aanwezig zullen zijn op dit event. Op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief onderaan dit bericht.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER