Anne-Marie Munk, Teamlead Recruitment bij LinkedLabels, vertelt in de Recruitment Tech Monthly van november over Growth Hacking, dat een ‘traditionele’ recruiter een stap verder laat gaan.

Growth Hacking

“Growth Hacking is bekender vanuit de marketingwereld. Het idee van Growth Hacking is dat je groei stimuleert. Uiteindelijk gaat het erom dat je als organisatie alert bent om kansen te zien en te signaleren en die dan ook te gaan pakken. Bij recruitment zou dit betekenen dat je bijvoorbeeld twee weken lang je vacaturetekst compleet anders gaat inrichten, wat betekent dit dan voor het aantal mensen dat op mijn website binnenkomt?” In onderstaande video gaat Anne-Marie Munk hier dieper op in.

De hele Monthly met Anne-Marie Munk terugkijken? Dat doe je hier.

Kerstspecial 19 december

Om het jaar ook bij Recruitment Tech in kerstsfeer af te sluiten, is er op 19 december een eindejaarsspecial. Hierin blikken we terug op 2018 en kijken we uit naar wat er in 2019 komen gaat. Onder andere VNOM en Flipbase zullen als winnaars van de Recruitment Tech Awards aanschuiven, Bas van de Haterd is aanwezig en ook Mark van Assema en Patrick Boonstra schuiven aan. Ook aanwezig zijn? Stuur een mailtje naar martijn@recruitmenttech.nl. De Kerstspecial duurt van 16.00-17.00 uur op woensdag 19 december en is uiteraard live te volgen via Recruitment Tech op FacebookKlik hier op ‘herinnering ontvangen’ om een seintje te krijgen wanneer de live-video start.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER