In de Recruitment Tech Monthly van 28 november vertelde Anne-Marie Munk (LinkedLabels) de kijkers meer over Growth Hacking.

Growth Hacking

“Growth Hacking is bekender vanuit de marketingwereld. Het idee van Growth Hacking is dat je groei stimuleert. Uiteindelijk gaat het erom dat je als organisatie alert bent om kansen te zien en te signaleren en die dan ook te gaan pakken. Bij recruitment zou dit betekenen dat je bijvoorbeeld twee weken lang je vacaturetekst compleet anders gaat inrichten, wat betekent dit dan voor het aantal mensen dat op mijn website binnenkomt?” In onderstaande video gaat Munk hier dieper op in.

Ook vertelde ze over de afgelopen maand aan de hand van foto’s en we spraken met haar over de recruitment tech wereld, trends, wat er komende maand op het programma staat en het laatste nieuws.

Over Anne-Marie Munk

Anne-Marie Munk studeerde journalistiek in Zwolle. Via via werd zij geïntroduceerd met werken als intercedent en zo rolde zij de arbeidsbemiddeling in. De eerste jaren werkte zij bij grote corporates waar zij het vak leerde. Toen een van de eigenaren van NRG-Office in 2014 haar vroeg om voor de organisatie recruitment op poten te zetten, greep ze deze mogelijkheid met beide handen aan. Vier jaar later is NRG-Office onderdeel van LinkedLabels – een groep van bedrijven gespecialiseerd in werving en selectie en detachering – waar ze 100 collega’s heeft, waarvan 13 recruiters en 5 sourcers. Als team lead recruitment kan ze haar aanstekelijke enthousiasme voor recruitment, innovatie en tech helemaal kwijt.

Kerstspecial 19 december

Om het jaar ook bij Recruitment Tech in Kerstsfeer af te sluiten, is er op 19 december een Kerstspecial. Hierin blikken we terug op 2018 en kijken we uit naar wat er in 2019 komen gaat. Onder andere VNOM en Flipbase zullen als winnaars van de Recruitment Tech Awards aanschuiven, Bas van de Haterd is aanwezig en ook Mark van Assema schuift aan. Ook aanwezig zijn? Stuur een mailtje naar martijn@recruitmenttech.nl. De Kerstspecial duurt van 16.00-17.00 uur op woensdag 19 december en is uiteraard live te volgen via Recruitment Tech op Facebook.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER