VNOM werd op 22 oktober verrast met een nominatie voor de Recruitment Tech Awards 2018 in de categorie Best case. In deze video zie je hoe juryvoorzitter Marieke van Heek VNOM verraste, wat de case inhoudt, wat het bijzonder maakt en waarom het de Recruitment Tech Award 2018 in de categorie Best case moet winnen.

De case van VNOM

Elke websitebezoeker die werkzoekend is een unieke candidate experience geven op de website op basis van gepersonaliseerde content en beïnvloedingstechnieken. Lees hier de hele case van VNOM, een bemiddelingsbureau in de techniek & bouw die is ingezonden voor de Recruitment Tech Awards 2018.

Stem op VNOM

Vind je dat VNOM de Recruitment Tech Award in de categorie Best case moet winnen op 22 november? Breng dan tot en met 8 november jouw stem uit op de stempagina. Bekijk hieronder de oproep van VNOM:

Stem en win!

Van dinsdag 23 tot en met donderdag 8 november kan iedereen stemmen op zijn/haar favoriete case of tool via deze pagina. De stem van de publieksjury telt voor 50% mee, net als de stem van de vakjury. Breng vanaf morgen jouw stem uit en maak kans op vrijkaarten voor het Recruitment Tech Event van 2018 of 2019. De Recruitment Tech Awards worden ook voor het vierde jaar mede mogelijk gemaakt door Compagnon.

Recruitment Tech Event 2018

Het Recruitment Tech Event informeert en inspireert over recruitmenttechnologie waar je in 2018 niet omheen kunt. Met 3 inspirerende keynotes (Deborah Nas, Hung Lee en Koos Wurzer), 18 verdiepende breakouts (onder meer ASML, Brunel, Hudson’s Bay, Personato, Securitas en Yacht), innovatieve demo’s en… de uitreiking van de Recruitment Tech Awards 2018. Kijk voor meer informatie en om aan te melden op de website van Recruitment Tech Event.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER