Paul Wilkens, COO Minescape, 20 juni te gast in Recruitment Tech Monthly

Op 20 juni vindt er weer een live-uitzending van Recruitment Tech Monthly plaats. In dit maandelijkse programma ontvangt gastheer Martijn Hemminga een prominente gast uit de recruitmentwereld. Ditmaal is Paul Wilkens te gast.

Gast: Paul Wilkens

Iedere maand wordt er in Recruitment Tech Monthly met de maandgast gesproken over zijn afgelopen maand, het nieuws en wat komen gaat. In de juni-aflevering is Paul Wilkens, Chief Operations Officer (COO) bij Minescape, te gast.

20 juni

De live-uitzending is op woensdag 20 juni vanaf 16.00 uur te volgen. Zeker weten dat je deze niet mist? Like dan Recruitment Tech op Facebook, zodat je een melding krijgt wanneer het programma begint. Mocht je het toch missen, dan is er geen man overboord. De uitzending is daarna namelijk in zijn geheel terug te kijken via Facebook en het YouTube-kanaal van Recruitment Tech.

Eerdere afleveringen

In februari was Bjorn Veenstra, CEO van CompanyMatch, te gast. Zijn verhaal is hier terug te kijken. Marnix de Groot van Alliander vergezelde ons in maart. Bas van de Haterd was in april te gast. In mei kwam Richard Naipal van HROffice vertellen over zijn maand en de organisatie:

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER