Inzenden Recruitment + Talent Tech Demo_Day Startup Pitch 2019 van start

Innovatie vinden we ook in de recruitmentwereld overal terug. Talent Acquisition Live wil vernieuwende startups een podium bieden tijdens het event op 20 september 2018 in Amsterdam.

Startups gezocht!

Tijdens TA-Live zal het publiek verrast worden door onder meer innovatieve startups. Daarom is de organisatie op zoek naar Europese startups in de werving en selectie-wereld. De twee uiteindelijke winnaars krijgen een ‘partnerpakket’, waarmee de startup zich onder meer een half uur lang mag presenteren aan alle aanwezigen. Kijk voor meer informatie, opgeven en de voorwaarden op: Talent Acquisition Live Startup Competition 2018.

Over TA-Live

Op 20 september in Amsterdam worden in één dag recruiters en talent acquistion professionals geïnspireerd op drie niveaus: strategie, proces & technologie. Talent Acquisition Live presenteert vier inspirerende keynotes en zestien breakout-sessies. Niet alleen helpen de sprekers je om de vraag te beantwoorden hoe je innovatief kunt zijn met je recruitment, het is ook de gelegenheid om je Europese netwerk te vergroten. Er worden tweehonderd deelnemers uit heel Europa verwacht. Alle sessies zijn in het Engels. Meer informatie is te vinden op de website van TA-Live.

In onderstaande video vertellen organisatoren Bas van de Haterd en Martijn Hemminga meer over Talent Acquisition Live 2018.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 5e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 21 november 2019. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER