Tech Talk: Martijn Hemminga over de Landscape en de Nederlandse Tech Survey

Tijdens Demo_Day 2018 is de eerste editie van The Dutch Recruitment Tech Landscape onthuld. Deze 2018-versie bevat bijna 100 leveranciers op het gebied van recruitmenttechnologie met een kantoor of vertegenwoordiging in Nederland.

Recruitment Tech Landscape

Tijdens zijn Tech Talk onthulde Recruitment Tech-oprichter Martijn Hemminga de Landscape. Met de Dutch Recruitment Tech Landscape wordt getracht om de beschikbare technologie inzichtelijk te maken. De Landscape is hieronder te vinden, meer informatie en downloads vind je op de speciale Landscape-pagina.

2019

The Dutch Recruitment Tech Landscape 2018 is de eerste editie van een overzicht van recruitment tooling onder redactie van Recruitment Tech. Daar dit de eerste editie is missen er zeker nog leveranciers. Gelukkig verschijnt op 22 november 2018 tijdens het Recruitment Tech Event de 2019-editie. Leveranciers die niet op de Landscape staan, kunnen zich gratis aanmelden voor de Recruitment Tech Guide. Dit is hét online overzicht van leveranciers van recruitmenttechnologie in Nederland en België waar de Recruitment Tech Landscape op is gebaseerd. Meer informatie, het leveren van input of het wijzigen van jouw vermelding kan op de Landscape-pagina.Dutch Recruitment Tech Landscape 2018

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER