Demo_Day 2018 staat voor de deur. Welke Demo’s mag jij echt niet missen op 7 juni? Hier vind je een handig overzicht van de partijen die op Demo_Day aanwezig zijn om jou te laten zien hoe je je recruitment kan boosten.

Demo_Day 2018

Demo_Day is hét oriëntatie event voor iedereen die wil investeren in recruitmenttooling. Bespaar je zelf veel tijd en geld door 7 juni demo’s te bekijken en contacten te leggen. Meer informatie, het programma en de laatste tickets voor het event vind je hier.

Overzicht

Tijdens Recruitment Tech Demo_Day 2018 kan je bij de demo spots meer dan zeventig demo’s bekijken. In onderstaand interactief en doorzoekbaar overzicht vind je zo’n tachtig procent van het aanbod. De leveranciers staan op alfabetische volgorde.

Een globaal overzicht van de demo’s die te bezoeken zullen zijn tijdens Demo_Day 2018:

LeverancierDemoCategorieOmschrijving
ActonomySemantics, AI/ML based matchingMatching en SearchDe demo omvat semantic search en matching en reverse matching. Daarbij wordt aangegeven hoe data analytics, AI en machine learning een rol spelen bij het beter vinden van kandidaten (en van jobs voor kandidaten).

Naast het zoeken in de eigen database, omvat de demo ook het zoeken in externe bronnen en dit zowel voor kandidaten als voor jobs.
AnalitiQsSPP ToolTalent ManagementWelke talenten heb je straks nodig om de organisatiedoelen te behalen? Laat je niet verrassen en kijk alvast vooruit met behulp van Strategische Personeelsplanning (SPP). Onze SPP tool biedt je handvatten en overzicht.
AnalitiQsSmart Talent ReviewTalent ManagementIn een vlootschouw geeft een manager aan wat de prestatie en potentie van een medewerker is. De Smart Talent Review tool geeft een objectiever beeld omdat de manager enkel gedragscriteria beoordeelt die vervolgens met een algoritme leiden tot een vlootschouw ‘segment’.
AnalitiQsGelijk Loon CheckerData en DashboardsDiverse en inclusieve organisaties zijn aantrekkelijker voor aanstormend talent. Gelijke beloning voor mannen en vrouwen hoort daar bij. Met de Gelijk Loon Checker kun je een eerlijke vergelijking maken en krijg je inzicht in de daadwerkelijke beloningsverschillen tussen mannen en vrouwen in jouw organisatie.
BrainsfirstHet BrainsFirst DashboardTalent ManagementWe laten je zien hoe je in een paar stappen de juiste breinen bij jouw banen kan identificeren.
BrainsfirstThe NeurOlympicsE-assessmentsDe breinprofielen van kandidaten meten wij aan de hand van brain-based assessment games. In deze demo kan je zelf ervaren hoe het is om de games te spelen. Tevens laten we je een rapport zien dat een kandidaat ontvangt aan het einde.
BrandchartSidekickData en DashboardsTijdens deze demo laten we je zien hoe je met Sidekick op een efficiëntere wijze meer en betere kandidaten kunt werven. Sidekick geeft je haarscherpe en concrete inzichten die je helpen om jouw doelgroep optimaal te begrijpen. Op basis van deze insights schrijf je met onze vacature wizard de ultieme vacaturetekst. Sidekick vertelt je vervolgens hoe je jouw vacature het beste kunt verspreiden onder jouw doelgroep.
BrandchartImago TrackerData en DashboardsTijdens deze demo laten we je zien hoe je met behulp van onze Imago Tracker realtime inzicht krijgt in jouw arbeidsmarktimago. Het laat je niet alleen zien hoe de Nederlandse arbeidsmarkt over jou denkt als werkgever, maar ook over jouw concurrenten. Zo creëer je een onderscheidende positie voor jouw organisatie.
BrandchartCandidate Experience TrackerData en DashboardsTijdens deze demo laten we je zien hoe onze Candidate Experience Tracker je helpt met het managen van de optimale candidate experience binnen jouw organisatie. Via welke kanalen solliciteren kandidaten eigen, hoe worden de verschillende touchpoint ervaren en welke feedback geven sollicitanten? Onze Candidate Experience Tracker maakt dit voor je inzichtelijk.
BrockmeyerDe meest complete datatool van EuropaData en DashboardsGa zelf aan de slag met datagedreven recruitment. Met Jobmarketing Pro biedt Brockmeyer je de meest complete data recruitmenttool van Europa!

Maak een gratis account aan en krijg toegang tot doelgroepenkennis van Intelligence Group, performance data van 2.000+ (job)sites en de Vacatureverbeteraar. Met Jobmarketing Pro kan jij jouw ideale kandidaat bereiken én verleiden!
BullhornBullhorn Connexys: ATS op SalesforceRecruitmentsystemenIn deze demo tonen we de kracht van ons recruitmentsysteem op het krachtige platform van Salesforce. Voor zowel bureaus als corporates is dit het meest flexibele en schaalbare recruitmentplatform op de markt.
BullhornBullhorn ATS voor bureaus: 8000+ klantenRecruitmentsystemenMaak betere beslissingen, verbeter de verkoop en recruitment productiviteit en beheer het volledige werving- en selectie proces vanuit één systeem. Dit kan met het Bullhorn applicant tracking systeem voor bureaus.
BullhornKandidaat Onboarding met BullhornRecruitmentsystemenBullhorn Onboarding is een digitaal platform voor het managen van documenten dat speciaal voor bureaus is ontwikkeld. Het handmatig invoeren van gegevens en frustratie rondom papieren documenten is hiermee verleden tijd.

Door het onboarding proces van begin tot eind te stroomlijnen, kun je talenten op elk moment en op elke locatie laten starten.Verstuur documenten in slechts enkele kliks, houd de status in de gaten en stuur herinneringen naar kandidaten. Allemaal vanuit hetzelfde dashboard.
CammioAutomated Video Interviews & Video PitchE-assessmentsEen gestructureerd video interview maakt het proces eerlijk en efficiënt en verhoogd daarnaast betrouwbaarheid in selectie. Kandidaten kunnen, op elk apparaat en elk tijdstip dat hen uitkomt, één of meerdere video- of tekst vragen beantwoorden met een video-opname - ideaal voor het toetsen van motivatie, taalvaardigheden en competenties in een vroeg stadium van het selectieprocess.

Een video interview kan ook al heel eenvoudig als alternatief voor de motivatiebrief worden ingezet, direct ingebed in het sollicitatieformulier. Zo kan iedere kandidaat met persoonlijkheid solliciteren.
CammioLive InterviewsCommunicatietoolingAlle inzichten van een traditionele face-to-face meeting, maar dan met de extra voordelen van een premium, branded online omgeving, die speciaal is gebouwd voor werving en selectie. Ontmoet kandidaten overal ter wereld via je webcam individueel, of samen met je collega’s.

De opname functionaliteit stelt jou en jouw collega’s in staat om het afgenomen interview te beoordelen terwijl het format organische gesprekken en natuurlijke reacties mogelijk maakt. Cammio biedt alles om jou te helpen talent te ontmoeten, inclusief smart scheduling, scripts en notities.
CammioXpress AnalyticsE-assessmentsHet predictive analysis tool Xpress Analytics zet gesproken tekst uit geautomatiseerde video’s om in een Big Five-persoonlijkheidsprofiel van de kandidaat. Zo krijg je nog beter inzicht in de persoonlijkheid van je kandidaat en kun je in een vervolgegesprek gerichter vragen stellen.

Heb je al vaker kandidaten voor deze functie aangenomen? Dan vergelijk je heel eenvoudig de huidige kandidaten met een benchmark van top performers. Ook kun je kandidaten met elkaar vergelijken.
Connecting-ExpertiseVendor Management Systems (VMS) RecruitmentsystemenIn deze demo stellen we ons CE Vendor Management System (VMS) voor. Deze oplossing stelt organisaties in staat om elke stap van het inhuurproces te digitaliseren. Optimalisatie van rekrutering, contracteren, opvolging en betaling van werkkrachten is cruciaal om flexibel en competitief te blijven binnen een snel veranderde arbeidsmarkt.

Van rekrutering tot facturatie bieden wij bedrijven een hefboom aan om in te spelen op veranderende marktsituaties met toenemende nood aan efficiënte werknemersprocessen. Dit brengt volgende voordelen met zich mee: een verbeterde efficiënte en effectiviteit, meer transparantie, een stroomlijning van het volledige inhuurproces. Zo krijg je als bedrijf meer grip op je tijdelijke werknemers!
Connecting-ExpertiseMarketplace (MP) Matching & SearchMet deze demo geven we een impressie van onze Marktplaats. Dit is een centraal platform waar organisaties in hun zoektocht naar flexibele werknemers toegang hebben tot meer dan 9.000 aanbieders en freelancers. Zo wordt de juiste fit gevonden op basis van prijs, kwaliteit en beschikbaarheid en dit alles op een eenvoudige manier!

We verbinden hierbij dus twee partijen. Aan de ene kant kan je als leverancier en als freelancer jezelf aansluiten bij een steeds groeiend netwerk en real-time openstaande vacatures invullen. Langs de andere kant bevinden zich bedrijven die de Marktplaats kunnen gebruiken voor het vervolledigen van hun fill-rate en zo hun inhuurstrategie verder ondersteunen. Deze twee kanten zijn zo slechts één klik verwijderd van de volledige markt!
Connecting-ExpertiseTotal Talent Management (TTM): Case VRTRecruitmentsystemenIn deze demo leggen we uit hoe we een Total Talent Management (TTM) oplossing geïmplementeerd hebben bij VRT, de Vlaamse publieke omroep. Het platform werd hier rond twee grote delen opgesteld: enerzijds het aantrekken van talent en interne mobiliteit, anderzijds de talentontwikkeling. Het resultaat is een “VRT HR Appstore”. Deze is centraal geïntegreerd, gebruiksvriendelijk en geeft de gebruiker toegang tot verschillende TTM-gerelateerde acties: de inhuur van vast en flexibel personeel, de administratieve afhandeling, een interne opdrachtentool, een learning management systeem, een marktplaats en posting op interne en externe jobsites. Deze oplossing heeft twee grote voordelen: de nadruk ligt op het vinden en inzetten van mensen met de juiste skills en dit onafhankelijk van het type contract en er is de flexibiliteit om nieuwe HR technologieën in te pluggen.
Crunchr en Nationale NederlandenLet’s Play the Ballgame!Employer brandingCrunchr Preference wordt ingezet om te begrijpen wat mensen belangrijk vinden op gebied van arbeidsvoorwaarden. Kruip in de huid van uw werknemers. De 16 ballen van Preference komen overeen met de 16 aspecten van het werk en de arbeidsvoorwaarden. Sleep de 16 ballen naar een diamanten vorm en maak zelf de keuzes wat je het belangrijkste vindt en wat het minst belangrijk. Analyseer je uitkomsten en krijg betere inzichten.
Crunchr en Nationale NederlandenMaak HR impactvol met People Analytics!Data en DashboardsMet Crunchr Workforce heeft u alle belangrijke HR data in één gebruikersvriendelijke en beveiligde omgeving. U bepaalt wie toegang heeft tot de data heeft en tot welk niveau. Met Crunchr Workforce kunt u een op maat gemaakte rapportage leveren voor uw werkgever met de voor u relevante HR informatie. Tevens levert Crunchr Workforce interessante informatie voor alle HR gebieden. Van Recruitment & Onboarding, Engagement & Rewards, Performance & Development en Retention & Separation. De tool maakt het gemakkelijk dwarsverbanden te zien die u nog niet eerder zag en zal u veel tijd en geld kunnen besparen.
Crunchr en Nationale NederlandenPlannen is vooruitkijken!Data en DashboardsMet Crunchr Planning kunt u in de diverse scenario’s analyseren wat een wijziging van uw bedrijfsstrategie betekent in termen van kosten, structuur en mensen. Cruciaal is de vraag: ‘hoe sluit vraag en aanbod van uw personeel aan op deze scenario’s?’ Dit geeft onder andere inzichten wat dit betekent voor uw talenten, diversiteit en werving en selectietrajecten.
CubiksVind snel de beste match!Online ScreeningOm de juiste persoon te vinden heb je de juiste combinatie van online tooling nodig. Zo krijg je resultaten en inzichten waarmee je gelijk aan de slag kunt om met zelfvertrouwen snel en gemakkelijk mensen te screenen en te selecteren. Cubiks Hire focust op de essentie: de succesfactoren voor jouw bedrijf en voor de rollen die jij bepaald hebt. Met Cubiks Hire krijg je een ‘best-match’ score en zie je hoe de sollicitant scoort ten opzichte van de andere kandidaten. Je beslist snel en op basis van grondig cijfers. Zo blijf jij de concurrentie altijd een stapje voor.
DaywizeDaywize Cloud voor talentmanagement Talent ManagementLeuk al die verschillende HR-applicaties, maar de manager en medewerker haken af. Zij zien door de bomen het bos niet meer.... Wij bewijzen met Daywize Cloud dat je ook binnen een breder HR-systeem gave Recruitment-, Onboarding-, Performance- en Talentfeatures kunt realiseren*. Wij ontwikkelen namelijk op een superinnovatief app-platform. Nieuwsgierig naar het resultaat? Kom dan langs!

*De talentmanagementsuite van Daywize Cloud kan ook stand-alone ingezet worden
DaywizeDaywize Cloud voor recruitment RecruitmentsystemenLeuk al die verschillende HR-applicaties, maar de manager en medewerker haken af. Zij zien door de bomen het bos niet meer.... Wij bewijzen met Daywize Cloud dat je ook binnen een breder HR-systeem gave Recruitment-, Onboarding-, Performance- en Talentfeatures kunt realiseren*. Wij ontwikkelen namelijk op een superinnovatief app-platform. Nieuwsgierig naar het resultaat? Kom dan langs!

*De talentmanagementsuite van Daywize Cloud kan ook stand-alone ingezet worden
EkoInterne communicatie en samenwerkingCommunicatietoolingBreng je team samen. Verhoog de betrokkenheid, productiviteit en efficiëntie van medewerkers.

Eko is het all-in-one communicatie en samenwerkingsplatform. Tijdens de demo laten we zien hoe gemakkelijk uw organisatie kan profiteren van ons platform.
Werk samen met razend snelle chats. Manage taken, projecten en workflows met de klik van een knop en heb altijd toegang tot uw interne informatie en leer omgevingen.
FirstbirdDigitalizing employee referralsReferral recruitmentFirstbird allows you to fully digitalize your employee referral process, significantly improving your hiring. During this demo, we will give you an insight into our tool and show you how you can:
- Hire up to 50% of new employees via referrals
- Increase employee retention and employer branding
- Decrease your time-to-hire and cost-to-hire and manual efforts (no more Excel spreadsheets!)
- Ensure long-term success through the appreciation and motivation of your employees
We are Europe’s leading employee referral program and we’ve helped thousands of companies improve their hiring. We look forward to your visit!
FlipbaseCandidate Screening met videoOnline Screening Met geïntegreerde candidate screening module van Flipbase geef jij jouw kandidaten de mogelijkheid om aanvullend aan cv en motivatiebrief, te solliciteren met video. Interessant wanneer jij grote aantallen sollicitanten sneller wilt screenen of simpelweg om de soft-skills mee te nemen in je beoordeling.
FlipbaseEmployer branding met videoEmployer branding Met ons Employer Branding video dashboard kun jij samen met je collega's super laagdrempelig video content creëren, beheren en publiceren. Hierdoor verrijk je je arbeidscommunicatie met authentieke video content en laat je tegelijkertijd je 'echte' bedrijfcultuur zien.
FunctieWijzer.comFunctiewegingCore HRTijdens deze demo laten wij zien hoe je zelf eenvoudig functies kunt wegen en hoe je met behulp van een aantal parameters een salarishuis kunt inrichten waarin de uitkomsten van de functiewegingen zijn opgenomen. Binnen de applicatie is het mogelijk om functiescores te vergelijken en met collega's te bespreken. FunctieWijzer.com biedt een uniek systeem dat functies inhoudelijk analyseert. De systematiek is gebaseerd op een veertigtal, zorgvuldig uitgekozen meerkeuze vragen. De antwoorden op deze vragen resulteert in een functiescore.
FunctieWijzer.comMedewerkers beoordelenPerformance ManagementTijdens deze demo leggen we uit waarom leidinggevenden het lastig vinden om medewerkers eerlijk te beoordelen en het toekennen van lage scores vermijden. Ze kiezen veelal voor de gulden middenweg, de zogenaamde voldoende. Bovendien vindt men de onderbouwing van een lage score over het algemeen ongemakkelijk en veeleisend. De beoordelingssystematiek van FunctieWijzer.com heeft hiervoor een slimme oplossing bedacht door het toepassen van een 10 punten schaal die overeenkomt met puntensystematiek op school.
FunctieWijzer.comLoonruimteverdelingCore HREen geautomatiseerde koppeling tussen de beoordelingen en de loonsverhogingen, zonder gevaar dat de beschikbare loonruimte wordt overschreden, dat is de droom van elke CFO en HR manager en tegelijkertijd wenselijk om geloofwaardig te zijn als management. FunctieWijzer.com biedt de mogelijkheid om de resultaten van de beoordelingen, direct en automatisch te vertalen naar een loonsverhoging, waarbij de beschikbare loonruimte, afhankelijk van de onderlinge score wordt toegekend en waarbij de loonruimte niet wordt overschreden. De beschikbare loonruimte kan op elk gewenst moment, naar boven of beneden, worden bijgesteld, waarbij de individuele loonsverhogingen evenredig worden aangepast.
Het CreatiehuisWerven met unieke videocontent!Employer brandingVideocontent is hot! Zo hot zelfs dat 75% van de sollicitanten liever een video bekijkt dan dat ze een vacaturetekst lezen. Het Creatiehuis ontwikkelt videocontent en andere visuele content om meer employer brand awareness te creëren en om vacatures sneller in te vullen met betere kandidaten. Content voor op de eigen werken-bij website, maar ook voor campagnes op social media.

Het Creatiehuis helpt bedrijven aan unieke, onderscheidende content, maar helpt bedrijven ook om zelf unieke content te creëren. Bijvoorbeeld door het geven van Recruitment Vlogtrainingen en het verbeteren van zelfgemaakte content.

Oh, en sla onze demostand niet over, want wij geven een vacaturevideo weg ter waarde van €1500,-!
HROfficeATS systeemRecruitmentsystemenHet Applicant Tracking System (ATS) van HROffice is zeer gemakkelijk in gebruik. Het automatiseren van publicaties van vacatures, verwerken van sollicitaties en de afhandeling staan hierin centraal. Dit zorgt voor een optimaal proces, de beste candidate experience en de beste kansen om toptalent aan te trekken. Binnen het ATS heb je een helder overzicht van alle openstaande vacatures, bijbehorende sollicitanten en de fase van het proces waarin zij verkeren. Dit zorgt voor een directe tijdwinst en efficiëntieslag.
HROfficeHR AnalyticsData en DashboardsNet zoals de techniek, verandert de arbeidsmarkt razendsnel. Dit maakt je als recruiter steeds afhankelijker, wat soms best confronterend kan zijn. Zoveel verschillende tools, campagnes en dashboards die jij moet begrijpen. Omdat data driven recruitment de toekomst is, willen wij data begrijpbaar maken. Daarom is HROffice Insights ontwikkeld, zodat jij als recruiter zonder enige kennis van data toch kan werken met data. HROffice Insights is één interactief recruitment dashboard en beschikt over de informatie die alleen écht relevant is voor jou als recruiter.
HROfficeHROffice ConnectTalent ManagementDe kracht van HROffice zit hem in het verbinden en optimaliseren van de gehele HR-keten. Dit doet HROffice met het vooruitstrevende HROffice Connect. Van een werken-bij-website tot on- en offboarding, van sollicitatie tot planning en urenregistratie, HROffice biedt voor het gehele HR-proces dé oplossing.
IndeedVacatures plaatsen op Indeed Mediatooling Ontdek in deze demo hoe u uw vacatures op Indeed plaatst om effectief talent aan te trekken via zowel mobiel als desktop. 
IndeedIndeed CV Matching en Search Ontdek in deze demo hoe u kandidaten vindt per branche en/of locatie met Indeed CV. Filter uw zoekopdracht op opleiding, titel, vaardigheden en meer en begin een gesprek met uw volgende nieuwe medewerker. 
IndeedIndeed bedrijfspagina's Employer branding Met behulp van de meer dan 18 miljoen reviews van werkgevers op de Indeed bedrijfspagina’s krijgen werkzoekenden inzicht in de bedrijfscultuur bij potentiële werkgevers.
Intelligence GroupSlim werven met het DoelgroepenDashboard Data en Dashboards In deze demo laten we zien hoe het DoelgroepenDashboard jouw recruitment slimmer, sneller en beter kan maken.

Ben je zoek naar een manier om vacatures sneller te vervullen met behulp van recruitment data? Of naar informatie over je doelgroep om betere vacatureteksten te schrijven? Of wil je inzicht krijgen in de schaarste in jouw (regionale) arbeidsmarkt en dit gebruiken als verantwoording naar interne en externe klant? Dat kan met online doelgroep- en marktinformatie in het DoelgroepenDashboard.
Intelligence GroupSuccesvoller internationaal wervenData en Dashboards In deze demo laten we zien hoe je succesvoller internationaal kunt werven met het European Recruitment Dashboard.

Ben je op zoek naar relevante en verrassende informatie over jouw doelgroep om onderbouwde wervingskeuzes te maken in Europa? Of naar informatie om moeilijk invulbare vacatures in te vullen met potentieel talent uit Europa? Of ben je juist op zoek naar objectieve informatie om jouw employer brand te versterken? Het European Recruitment Dashboard geeft alle relevante informatie over jouw internationale doelgroep om slimmer en effectiever te werven.
JellowEmployer Branding bij je flexibele schilEmployer brandingHoe Nederland werkt, verschuift razendsnel. Op dit moment, wanneer jij dit stukje leest, verandert de arbeidsmarkt weer wat meer van 'vast' naar flex. En die verschuiving vindt overal plaats. Tijdens de demo zullen we je laten zien, hoe jij hier als hr manager, recruiter of opdrachtgever eenvoudig op kan inspelen. Niet door het als bedrijf zelf te doen, maar waardoor je samen met andere bedrijven hier sneller, beter en goedkoper op in kunt spelen.

Wat jij kan verwachten van de demo:
- Hoe je als bedrijf je flexibele schil eenvoudig kan binden en boeien
- Hoe jij je merknaam verstevigt met een flexpool
- Hoe Jellow bedrijven helpt bij het maken van een eigen 'digitale rolodex'
- Inzicht in waarom persoonlijke platformen van bedrijven niet werken

Kom gerust bij ons langs en test het zelf! Wij voeden je ook graag met tips en tricks over hoe bedrijven het beste kunnen samenwerken en kunnen inspelen op de nieuwe wereld van het flexwerken.
JellowStandaard marktplaatsen werken nietMatching en SearchHoe Nederland werkt, verschuift razendsnel. Op dit moment, wanneer jij dit stukje leest, verandert de arbeidsmarkt weer wat meer van 'vast' naar flex. En die verschuiving vindt overal plaats. Tijdens de demo zullen we je laten zien, hoe jij hier als hr manager, recruiter of opdrachtgever eenvoudig op kan inspelen. Niet door het als bedrijf zelf te doen, maar waardoor je samen met andere bedrijven hier sneller, beter en goedkoper op in kunt spelen.

Wat jij kan verwachten van de demo:
- Waarom wij niet geloven in standaard marktplaatsen, maar juist de freelancers centraal stellen
- Hoe je vanaf minuut 1 over een gigantisch en kwalitatief freelance netwerk kunt beschikken
- Hoe je vanaf nu zelf freelancer kunt sourcen en nooit meer afhankelijk bent van een intermediair
- Wat de kracht van samenwerken is en waarom het opbouwen van een eigen pool veel minder goed werkt

Kom gerust bij ons langs en test het zelf! Wij voeden je ook graag met tips en tricks over hoe bedrijven het beste kunnen samenwerken en kunnen inspelen op de nieuwe wereld van het flexwerken.
JobdiggerBoost je sales d.m.v. arbeidsmarktdataData en DashboardsIn deze demo laten we je zien hoe je als sales intercedent je sales kunt boosten d.m.v. arbeidsmarktdata. Het afstruinen van het internet op zoek naar leads is verleden tijd. In een paar klikken vind en verzamel je de meest interessante leads, kom je alles te weten over je potentiële opdrachtgevers en breng je de arbeidsmarkt binnen jouw regio of sector in kaart. Door te laten zien dat je kennis hebt van het bedrijf en de markt, onderscheid je je van je concurrenten en vergroot je de kans dat je de potentiële opdrachtgever over de streep trekt.

Middels een externe koppeling of een integratie, voorziet Jobdigger je ATS-systeem van alle vacatures en arbeidsmarktinformatie. Zo hoef je niet (meer) te switchen tussen meerdere systemen, ontvangen sales intercedenten direct hun leads en kunnen recruiters eenvoudig de match maken tussen vacatures en hun kandidaten.

Kom langs bij onze stand. Samen bespreken we wat de mogelijkheden zijn voor jouw organisatie en laten we je zien op welke manier je Jobdigger het beste kunt inzetten.
JobdiggerVind en verleid de juiste kandidaatData en DashboardsIn de huidige krappe arbeidsmarkt is het vinden van de juiste kandidaat en van schaars talent een hele uitdaging. Maak het jezelf makkelijk door onze doelgroepanalyses uit het DoelgroepenDashboard in te zetten. Je zult zien dat je sneller en op een efficiëntere manier resultaten zult behalen.

Naast het efficiënter werven wordt het DoelgroepenDashboard door recruiters onder andere gebruikt om hun verwachtingen richting de hiring manager of externe opdrachtgever te managen, vacatureteksten te verbeteren en om marketingcampagnes te optimaliseren.
Learned.ioTalent Enablement Solution Talent ManagementLearned.io is gemaakt om eenvoudig continue performance management processen te structureren en automatiseren, zoals: coachingsgesprekken, het stellen van doelen, evaluatierondes en learning management.
Learned.ioHuman Resource AutomatiseringTalent ManagementStructureer alle performance management processen in één eenvoudige module en zeg vaarwel tegen administratieve taken. Gebruik de module Ontwikkeltrajecten om op lange termijn te plannen en laat geautomatiseerde herinneringen u tijd besparen om aan strategische taken te besteden.
Learned.ioSkill Paspoort HR analyticsStop met het gebruiken van ‘weer een andere tool’ en hou je medewerkers gemotiveerd door ze in hun eigen skill paspoort te laten werken. Hier ontvangen ze gepersonaliseerde leersuggesties, houden ze al hun skills en behaalde doelen bij en delen ze hun ervaring ondersteund door beoordelingen en feedback in de loop van de tijd.
MarksmenHet ultieme recruitment dashboardData en DashboardsDashboarding is meer dan het simpelweg het uitdraaien van mooie grafieken. Hoe knoop je bijvoorbeeld Google Analytics en je ATS aan elkaar op een individueel niveau zodat je verder kan kijken dan sollicitaties. Hoe voorkom je dat je stuurt op ‘vanity metrics’, welke metrics zijn wel van belang en relevant voor het optimaliseren van je recruitmentproces. Hoe zorg je ervoor dat je inzichten snel en makkelijk kan verkrijgen.
MarksmenPersonaliseer jouw werken-bij siteRecruitmentsitesDe werken-bij site is een cruciaal onderdeel binnen een candidate journey. Naast de visuele aantrekkelijkheid zijn er meerdere aspecten die bijdragen aan een goed functionerende werken-bij site. Hoe zorg je voor een goed converterend sollicitatieformulier die bij je doelgroep past. Hoe zorg je voor een goede datacollectie zodat je gedrag en verkeersbronnen adequaat kan analyseren. Hoe goed worden jouw vacatures gevonden? Als je data hebt, kan je ook personaliseren - pas jij je content al aan op jouw bezoekers?
MobietrainOur Micro-Learning SolutionOnboardingAn effective onboarding programme is crucial to inform all your new employees about your company's culture, traditions and newest trends. The question remains however, "How do you get and, most importantly, keep everyone onboard". The trick is to make sure that everyone remembers the most important aspects of you onboarding programme and keeps involved in the process.

80% of knowledge from traditional LMS and in-person training is forgotten after 30 days. Micro-learning changes this. Our disruptive solution is based around Piotr Wozniak’s Knowledge Retention Methodology. We provide short, bite-sized learning content directly to employees daily with spaced repetition to ensure that they retain and engage with this knowledge.

Employees drive their own learning and development by accessing training anywhere, from any device. We use gamification, video and multimedia to keep employees engaged and performing.
MobietrainKnowledge at your FingertipsData en DashboardsWith our personalised, gamified learning paths, it only takes 5 minutes a day to boost sales, build knowledge and provide standout customer experiences.

Easily upload branded content through our Content Management System. Whether you already have a wealth of training material or you need help creating learning content from scratch, we’ll set you up for success.

Analyse and optimise knowledge gaps to quickly improve results with our easy to use dashboard. Discover exactly how your team, colleagues and employees are performing and gather the business insights needed to drive real change.

Inspire your employees with knowledge at their fingertips, wherever they are. Seamlessly fit training into their workday and make learning fun again with training on any web-enabled device.
MysolutionSuccesvol met een modern ATSRecruitmentsystemenBekijk en ervaar ons op Salesforce gebaseerde ATS. Weg met Excel en plakbriefjes! Wij bieden recruiters een software oplossing die voelt als een persoonlijke assistent.
Zo biedt de software een overzichtelijke to do lijst en inzicht in de statussen van opdrachten en kandidaten. Een Applicant Tracking System (ATS) waarmee je kandidaten kunt registreren en volgen in het proces. Houd overzicht over je kandidaten door gemakkelijk te zoeken in de database.
Nakama HRRekruteren via je medewerkers
Referral recruitmentWij zullen je tonen hoe je medewerkers kan motiveren om goede referrals aan te brengen en hoe je een Employee Referral Programma gemakkelijk kan beheren.
NétiveFlexibele inhuur, goed voor elkaarRecruitmentsystemenBij deze demo krijgt u een indruk van Nétive VMS en hoe deze uw organisatie gaat helpen bij het inzichtelijk maken van werving en inzet van flexibele medewerkers; contracteren volgens de regels en het efficiënt voeren van een uren en facturen administratie. Tevens bieden we een doorkijk naar wat uw organisatie kan met de rijkheid aan informatie uit Nétive VMS.
NétiveDe route naar dé HR dienstverlenerRecruitmentsystemenVoor HR dienstverleners demonstreren wij hoe zij de stap kunnen maken van bijv. een voorkeursleverancier naar een regierol bij een klant waarbij je verantwoordelijk wordt voor het totale inhuurproces. We gaan in op hoe je met het Nétive VMS efficiëntie en transparantie kunt bereiken als regisseur en welke toegevoegde waarde de inzet van Nétive VMS heeft voor alle betrokken stakeholders.
NétiveVMS innovation roadmapRecruitmentsystemenVoor organisaties met kennis van VMS technologie demonstreren wij onze laatste en aankomende innovaties. Maak kennis met dé Nétive VMS functionaliteit voor het beheren van tijdelijke medewerkers die werken op basis van ploegendiensten en Hiring Manager App. Kijk ook mee naar onze ambities om de werving van vaste medewerkers te ondersteunen (ATS functionaliteit); de ondersteuning van meerdere valuta in één systeem en toepassing van kunstmatige intelligentie!
One2TenMedewerkerstevredenheidEmployer brandingTijdens deze demo wordt in beeld gebracht op welke manier wij op een toegankelijke en aantrekkelijke manier feedback vragen aan uw medewerkers en de resultaten op zo’n manier in een realtime dashboard presenteren zodat u direct kunt inspringen op de resultaten.
One2TenVitaliteitscheckEmployer brandingIn deze demo ziet u hoe One2Ten intuïtieve en uitnodigende vragenlijsten, realtime en transparante inzichten, en verbetertools voor medewerkers, en organisaties levert. Voor het uitvoeren van de vitaliteit checks werken we samen met Active Living, die met 25 jaar ervaring de specialist is in preventief medisch onderzoek.
One2TenRealtime - 24/7Data en DashboardsIn deze demo ziet u hoe de One2Ten-dashboards u direct inzicht geven in hoe uw processen verlopen, wat uw klanten denken en hoe uw medewerkers zich voelen. Realtime en continu, 24/7. Analyseer uw resultaten en neem actie daar waar nodig, per discipline, per locatie, per team, per periode
OnRecruitChannel AttributionData en DashboardsProblem:
You are not investing your resources in the right channels because you are unable to accurately measure which channels are attributing to quality candidates and placements for which specific types of roles.

Solution:
OnRecruit gives you a dataset which shows you which channels are attributing to quality candidates and placements for which specific types of roles, so you will be investing your resources in the right channels. And the option to automatically act on this dataset. All of this is possible due to the integration with your ATS which allows OnRecruit to export and import data from and into ATS.

This means you are filling more jobs because you have enough quality candidates for them and thus; growing your revenue.
OnRecruitOn the MoveData en DashboardsProblem:
You are not actively nurturing quality candidates who are already in your database. Your recruiters are thus unable to identify which of these quality candidates are likely to be in the market and open to new opportunities, or nurture passive candidates to become active seekers.

Solution:
OnRecruit enables you to actively nurture quality candidates who are already in your database. This allows your recruiters to identify which of these quality candidates are likely to be in the market and open to new opportunities.

The result is that your recruiters can make more placements from your database than before, thus speeding up your time to placements and therefore increasing your fill rate. This means more jobs are filled (faster), leading to increase in revenue. Given the fact that less placements need to come from attracting/sourcing new candidates, your margin per placement is higher than before, which will positively impact your bottom-line.
OTYSHoe maak je jouw proces eenvoudiger?RecruitmentsystemenLeer meer over de werving-, selectie- en presentatiemogelijkheden van OTYS Go! en hoe je deze geautomatiseerd in kan zetten.
OTYSCommuniceren via OTYS Go!RecruitmentsystemenOntdek tijdens deze demo alle communicatiemogelijkheden van OTYS Go!; van e-mail & automatische dossiervorming tot aan de nieuwsbriefmodule & videochat.
OTYSHoe maak je jouw processen visueel?Data en DashboardsLaat je verrassen door het OTYS Dashboard, de rapportages (zoals Traffic Reports) en onze KanBan boards voor een agile aanpak van processen
Pace LabPace Pre-, On- & Offboarding met een AppOnboardingTalent dat vertrekt kost heel veel geld, inwerken gaat veelal zeer inefficiënt en trekt een wissel op bestaande organisatie. Pace Onboarding biedt middels een (SaaS-)App een oplossing om medewerkers efficiënt in te werken en het enthousiasme vanaf dag één om te zetten naar duurzaam succes voor de organisatie. O.a. door actiegerichte gamified pre-, on- en offboarding journeys.
Pace LabPace Employer Branding met een AppEmployer BrandingVerlaag werknemersverloop en creëer community building. Het verbinden van uw huidige en aangenomen Talent met uw werkgeversmerk (organisatie) stimuleren wij middels het ‘verdienen’ van credits in te wisselen via de ‘Branded Webshop’ te combineren met onze Onboarding-functionaliteit.
PeddyPEDDY, empowering meaningful dialogueEmployer brandingEen interactieve demo van max 10 min over wat Peddy voor jouw bedrijf kan betekenen met betrekking tot persoonlijke ontwikkeling en performance management. Ondersteund met een video animatie krijg je een beeld van de Peddy filosofie. Peddy brings change with a smile!
PeddyPeddy, brings change with a smile!Talent ManagementStop met de stroperige beoordelingsgesprekken die alleen maar energie kosten. Start vandaag nog met een nieuwe tool die energie geeft en resultaten oplevert. Wil jij het beste uit je personeel halen, kom dan langs bij onze onze stand en maak kennis met de Peddy filosofie. In max 10 minuten ben je helemaal up to date!
People Inc. People Inc. HR Software Core HRTijdens de demonstratie laten wij zien hoe wij uw eisen en wensen onder de People Inc. paraplu kunnen realiseren. Van het beheer van het systeem in de backoffice tot de zelf vorm te geven Self Service Modules voor medewerkers en managers.
Poolmanager & MyAmbassadorActiveer met deze game je team!Referral recruitmentMyAmbassador wil jouw teams activeren weer 'gewoon' zelf te werven. Het spel en de app nodigen jouw medewerkers uit om hun eigen collega's uit te zoeken. Is de match goed en doorloopt jouw aangedragen kandidaat meerdere mijlpalen? Dan ben je al snel level-up en pak je prijzen!
RatecardVerbeter jouw candidate experienceData en DashboardsHet meten en verbeteren van jouw klant- en kandidaat ervaring middels geautomatiseerde feedback levert een jaarlijkse omzetgroei op van 14%. Wil jij weten hoe wij bedrijven als Harvey Nash, Payroll Select, Sthree, Oliver James Associates, Centraal Beheer en Albert Heijn helpen bij het meten van de klant- en kandidaat ervaring kom dan bij deze demo langs.
RatecardBereik meer kandidaten op Indeed zonder extra kostenData en DashboardsWil jij meer kandidaten bereiken via Indeed, maar weet je niet hoe jij dit kunt doen voor jouw organisatie zonder extra marketing budget en/of effort? Wij laten jou in deze demo zien dat je via geautomatiseerde feedback meer Indeed reviews kunt verzamelen om meer kandidaten te bereiken.
RatecardBoost jouw vindbaarheid op Google zonder extra kostenData en Dashboards80% van jouw potentiële kandidaten en/of klanten lezen online reviews alvorens zij zaken gaan doen met jouw organisatie, zeer belangrijk dat jij dan ook goed zichtbaar bent. Wij leggen je in deze demo uit hoe jij beter vindbaar wordt op Google door geautomatiseerd reviews te verzamelen binnen jouw recruitment proces.
Recruit RobinRecruit Robin A.I. SourcingMatching en SearchTijdens deze demo laten we je zien hoe je Robin inzet om geautomatiseerd de beste kandidaten voor je vacature te vinden. Voer tijdens deze demo één van jouw vacatures in en zie hoe Robin kandidaten voor je vindt terwijl je op Recruitment Tech Demo Day aanwezig bent.
RecruitionRecruitment Platform/ATSRecruitmentsystemenRecruition maakt professioneel recruitment toegankelijk; een gebruiksvriendelijk en zelfsturend ATS zonder limiet op vacatures en gebruikers. Sneller, flexibeler en voordeliger!
Recruitment AcceleratorBoost je Werving – Snel & Gemakkelijk.Data en DashboardsZonder afspraak de vacature intake op het moment dat het jou het beste uitkomt, waar en wanneer je wil. Volledig online, op smartphone of laptop. Binnen 12 minuten ben je klaar en uiterlijk drie werkdagen later ontvang je een geweldige vacaturetekst met een wervingsadvies en waar je de vacature het beste kunt plaatsen.
RecruitmentTechnologies RecruitAnywhere multipostingMultipostingRecruitAnywhere is het enige échte volautomatische multiposting systeem in de recruitment markt.
Wij laten u zien hoe vacatures volledig geautomatiseerd geplaatst worden, zonder dat u per vacature per kanaal extra velden hoeft in te vullen. Rechtstreeks vanuit uw ATS of CRM systeem.
Met onze unieke technologie worden vacatures met de grootste precisie op de job boards geplaatst, compleet met álle correcte criteria. Tijdens de demo leggen wij u graag uit hoe wij dit doen.
RecruitmentTechnologies ApplyAnywhere mobiel solliciterenMatching en SearchApplyAnywhere is onze gepatenteerde oplossing voor mobiel solliciteren, waarmee gegarandeerd de conversie vanaf mobiel verhoogd wordt.
Met ApplyAnywhere solliciteren kandidaten heel eenvoudig met hun job board CV op het bestaande sollicitatieformulier.
Wilt u ook meer sollicitaties vanaf mobiel ontvangen? Tijdens de demo laten wij u graag zien hoe dit kan.
RecruitNowRecruitNow | CampaignsData en DashboardsBlijven jouw vacatures te lang openstaan of heb je überhaupt moeite om ze in te vullen? Elke dag dat jouw vacatures onnodig openstaan, kost je geld. Zonde! Dus hoe zorg je ervoor dat de juiste doelgroep jouw vacature ziet én solliciteert?

Met RecruitNow | Campaigns zetten we alleen die kanalen in die jouw doelgroep gebruikt. We houden doorlopend ‘de vinger aan de pols’. En onderzoeken wat werkt, en wat niet. We sturen bij op kanalen én op content. Zo behalen we snel en efficiënt de beste resultaten. Dat onze aanpak werkt, kan je zelf constateren. Kom naar de demo en krijg een inkijkje in ons dashboard, waarin je de resultaten van campagnes realtime kan bekijken.
RecruitNowRecruitNow | JobsiteRecruitmentsites“Als kandidaten eenmaal bij onze vacature is, dan solliciteert hij wel.” Was dat maar waar.. Als je kandidaten wil binnenhalen, moet alles kloppen aan je werken-bij-site. Van het eerste contactmoment tot de aanname.

Jouw recruitment site is de plek waar alles samen komt: het visitekaartje van jouw werkgeversmerk. Maar hoe vertaal je jouw unieke organisatie-DNA naar een uniek verhaal en een optimale Candidate Journey? Ontdek tijdens de demo hoe je door middel van een werken-bij-site kandidaten verleid om bij jou te komen werken. Klinkt ingewikkeld? Met meer dan 160 gerealiseerde recruitmentsites voor onder andere Luba, Rochdale en Carrière Uitzendbureau kunnen we wel zeggen dat we de expertise in huis hebben om je daarbij te helpen. Uiteraard zijn al onze RecruitNow | Jobsites ontwikkeld op basis van de beste Candidate Experience, vindbaar, volledig inzichtelijk, meetbaar, geschikt voor alle devices en te koppelen met alle ATS’en.
RecruitNowRecruitNow | CockpitRecruitmentsystemenVeel tijd, geld en mankracht per dag kwijt om hoge volumes vacatures aan goede kandidaten te koppelen?

RecruitNow | Cockpit is de oplossing: innovatieve recruitmentsoftware speciaal ontwikkeld met én voor de uitzendbranche. Cockpit integreert naadloos met bestaande systemen. Daardoor heb je 24/7 op elk device een volledig en actueel overzicht in alle data, kosten en opbrengsten. En wordt een kandidaat afgewezen op een vacature? Dan stelt Cockpit deze kandidaten voor op vacatures die wél matchen. Dankzij slimme search- en match algoritmes komen de beste suggesties uit je eigen systeem én uit andere externe systemen automatisch naar boven. Zo kan je sneller, beter en vaker matchen vanuit één centraal systeem. Zien of het echt zo makkelijk is als wij beweren? Loop dan langs bij onze stand voor een demo. We laten je graag zien hoe de integratie van Cockpit jouw organisatie laat groeien.
SABA-LumesseWelkom bij TalentLinkRecruitmentsystemenMaak in vogelvlucht kennis met ons Best of Breed recruitment platform; TalentLink.

TalentLink is een recruitment software oplossing voor (internationale)organisaties vanaf 1.000 medewerkers.
SABA-LumesseOnboarden hoe doe je dat?OnboardingTijdens deze demo maak je kennis met de manier waarop je als organisatie om kunt gaan met het onboarden van nieuwe medewerkers.
skeeledAlles-in-één recruitment softwareRecruitmentsystemenIn deze demo tonen wij hoe u een geweldige kandidaatervaring kunt creëren en uw wervingsproces kunt digitaliseren met onze alles-in-één recruitment software.
De unieke functies van onze op kunstmatige intelligentie gebaseerde software zoals onder andere de geautomatiseerde cv-screening, de persoonlijkheidsstest, het videogesprek en de krachtige analyse- en rapportagemogelijkheden zullen aan bod komen.

Kom langs en ervaar hoe ook u uw veel tijd kunt besparen en sneller het juiste talent kunt aannemen.
StarredHow to measure your Candidate ExperienceSurveyWij laten je graag zien hoe we onze gebruikers helpen met het in kaart brengen van hun Candidate Experience. Tijdens de demo laten we zien hoe Starred gebruikers feedback ophalen bij hun kandidaten (en hiring managers) zonder veel handmatig gedoe. Dat in een tijd waar iedereen gevraagd wordt om feedback te geven, een persoonlijke en laagdrempelige manier je de belangrijke data oplevert. Hoe je door middel van de Starred dashboards direct weet wat het success is - maar vooral wat je moet verbeteren in je Candidate Experience.

Dat en nog veel meer onderdelen van Starred waarmee je streeft naar een optimale CX!
SubAdviesMijn SubAdviesData en DashboardsOnze software biedt vele voordelen, onder andere:
- Beslissingen worden automatisch verwerkt en gecontroleerd;
- Loongegevens, verzuim, afdrachten en UWV;
- API-koppelingen;
- Maximale opbrengsten uit SV-regelingen;
- Maximale opbrengsten uit regionale- en branche-regelingen;
- Correlaties, analyses, rapportages en visuele weergaven;
- Controle en inzichten over alle werkgeverspremies;
- Voorspellingen welke premies er verwacht kunnen worden in de toekomst.

En dit alles in één tool genaamd: Mijn SubAdvies.
TalentBrewTalentBrew OverviewRecruitmentsitesAIA Worldwide is a leader in talent acquisition technologies, revolutionising how candidates and employers connect. We combine data, creativity and our TalentBrew software platform to activate your employer brand and talent marketing strategy, enabling you to attract the talent you need to hire for tomorrow's ever-changing world. Our solutions include: Data and Insight-led Strategic Planning, Employer Brand Storytelling, TalentBrew Talent Acquisition Platform, Optimisation & Analytics
TalmarkEmployer branding receptEmployer brandingEffectieve en onderscheidende Employer Branding. We demonstreren een aantal best practices. En we delen ons eigen recept en onze 'employer brand proposition pyramid'. Een in de praktijk bewezen methodiek.
Talmark8 geheimen succesvolle RecruimentsitesRecruitmentsitesOntdek de 8 geheimen van een succesvolle recruitment/career website. Aan de hand van gerealiseerde voorbeelden uit de praktijk nemen we je mee langs mooie voorbeelden.
TalmarkRecruitment campagnes met resultaatSocial Media RecruitmentHet juiste creatief communicatieconcept, de juiste mediakanalen en prikkelende advertenties. We laten je zien hoe je dat aanpakt aan de hand van een aantal lopende en succesvolle campagnes.
TalmundoEngage nieuwe medewerkersOnboardingTijdens deze demo laten we je zien hoe je tijdens de preboarding & onboarding fase contact maakt met nieuwe medewerkers en engagement vanaf het moment dat het contract is ondertekend ondersteunt en verhoogt. Via onze interactieve modules kun je jouw onboarding proces gemakkelijk inrichten op de manier die past bij jouw organisatie. Denk hierbij aan een videoboodschap van de CEO, een 360° kantoor experience, chatbot, pulse checks, quizzes en nog veel meer innovatieve en leuke manieren voor interactie.
TalmundoVergemakkelijk je onboarding processenOnboardingHoe vergemakkelijk je de administratieve handelingen rondom onboarding voor zowel je nieuwe medewerkers als huidige collega’s die hierbij betrokken zijn? Gedurende deze demo laten we je zien hoe we onboarding processen simpel, overzichtelijk en ‘fun’ maken. We laten je de verschillende modules (o.a. formulieren, zelflerende chatbot, mail templates en notificaties)zien die hiervoor beschikbaar zijn, en lichten toe hoe organisaties verschillende onboarding journeys inrichten door gebruik te maken van het onboarding platform van Talmundo.
TalmundoHet creëren van een onboarding journeyOnboardingGedurende deze demo laten we je het gemak ervaren om je eigen onboarding journey in te richten met gebruik van onze software. Je kunt zelf aan de slag met het drag & drop admin account en de eerste stappen zetten in het strategisch opzetten van jouw onboarding proces. Tevens laten we je de rapportage & statistieken functionaliteiten zien waarmee je direct inzicht hebt in hoe je onboarding journey presteert op basis van gestelde KPI’s.
TextkernelVind met één klik de beste kandidatenMatching en SearchCV-parser Extract! creëert automatisch een waardevolle, doorzoekbare kandidatendatabase. Maar hoe vind je in die berg data nu snel de beste kandidaten voor die ene vacature? Dat kan met onze semantische zoektool Search!

Kennis van Boolean Search is niet meer nodig. Met semantisch zoeken – vinden wat je zoekt, niet alleen wat je intypt – vind je altijd de beste kandidaten, in je eigen en externe databases.

Ook laten we je zien hoe je met de “Apply with”-widget een mobiel vriendelijk one click-sollicitatieproces aanbiedt en de conversie op je site verhoogt.
TextkernelMatch kandidaten en vacatures snellerMatching en SearchVersnel de match tussen kandidaten aan vacatures. Onze semantische matchingtechnologie zet cv’s en vacatures automatisch om in een geavanceerde zoekopdracht. Zo kun je met slechts één klik een shortlist van geschikte kandidaten vacature oproepen. De matching is volledig transparant en kan altijd worden aangepast in de gebruiksvriendelijke interface.

Kandidaat geplaatst? Je matcht vervolgens eenvoudig de overige kandidaten aan vacatures in de database, of via Jobfeed, aan alle openstaande vacatures in de markt.
TextkernelDé tool voor leads en arbeidsmarktanalyseData en DashboardsGenereer leads, weet wat je prospects, klanten en concurrenten doen, krijg inzicht in trends in de arbeidsmarkt en bemiddel al je kandidaten. Dat kan met Jobfeed, Textkernel’s Big Data tool voor vacatures, die dagelijks geautomatiseerd het internet doorzoekt en miljoenen online vacatures verzamelt, analyseert, categoriseert. De bruikbare data wordt getoond in een gebruiksvriendelijke webapplicatie.

Jobfeed is een onmisbare tool voor iedere hr-professional.
ThalentoThalento : Workforce OptimisationE-assessmentsTijdens deze demo laten we zien hoe we bedrijven laten focussen op 'Workforce Optimisation'. Wij geven hen de mogelijkheid om het volledige potentieel van Mensen te benutten. Onze Assessments, Talent Oplossing en Talent Intelligence Tools leveren waardevolle inzichten, real-time antwoorden en beslissingsinformatie voor het aantrekken & selectie van het juiste talent, het motiveren, managen en ontwikkelen van mensen & teams. Ontdek wat Thalento® voor jouw organisatie kan betekenen.
The Next CrowdWerken-bij sitesRecruitmentsitesThe Next Crowd geeft u uitleg over de werkwijze waarmee zij voor een hogere online instroom genereren.
Middels haar product & dienstcombinatie weet The Next Crowd diverse wervingsvraagstukken middels doelgerichte marketing campagnes snel op te lossen.
TigrisRecruitment in de flexbrancheRecruitmentsystemenLaat je door het systeem helpen, of zelfs: laat het systeem voor je werken. Richt Tigris naar eigen wens in en verlies niets meer uit het oog door optimaal in contact te blijven met je opdrachtgevers en opdrachtnemers.
Doordat er steeds meer vacatures- en minder goede kandidaten zijn, wordt het steeds belangrijker om geen kans uit het oog te verliezen. Goed contact met opdrachtgevers en opdrachtnemers is daarom essentieel. Dagelijks moet je veel balletjes tegelijk in de lucht houden. Dit vraagt om een overzichtelijk systeem dat je helpt en herinnert aan de taken die je dagelijks moet uitvoeren. Krijg volledig inzicht in de status van de kandidaat of opdrachtgever.
Een systeem dat op het juiste moment aan je vertelt wat je moet doen, waardoor je altijd in control bent.
Natuurlijk stopt het uitzendproces niet wanneer de kandidaat is geplaatst. Het optimaal begeleiden van de kandidaat tijdens de plaatsing is minstens zo belangrijk. Tigris helpt je erbij om op de juiste momenten voortgangsgesprekken in te plannen, kandidaten te helpen met eventuele opleidingen en certificaten of een herinnering te geven wanneer de uren niet op tijd zijn ingevoerd door de werknemer.
TigrisRecruitment & Backoffice op 1 platformData en DashboardsStel als intermediair of backoffice dienstverlener eenvoudig de juiste kostprijsmodellen samen, zodat salarissen en facturen op een correcte manier kunnen worden verwerkt. Toch een fout gemaakt? Een correctie is zo uit te voeren.
Correcte verloning en facturatie is essentieel voor het vertrouwen dat opdrachtnemers en opdrachtgevers in je hebben. Wanneer dit niet tijdig of op een correcte manier gebeurt, leidt dit tot ergernissen. Bij herhaling kan dit zelfs tot verlies van een kandidaat of opdrachtgever leiden. Dit maakt de backoffice een belangrijk onderdeel van de totale klantbeleving. Of facturen en uitbetaalde salarissen kloppen, is naast de invoer van de gewerkte uren afhankelijk van het correct naleven van wet- en regelgeving. Doordat de kennisgeving van de meest recente wet- en regelgeving is geborgd binnen Tigris, kun je erop vertrouwen dat elke factuur en salarisbetaling klopt.
ValidataPersoneelsscreening geautomatiseerdScreeningValidata is marktleider in Nederland op het gebied van screenings. Wij creëren snelle, simpele en veilige software-oplossingen om besluitvormingsprocessen te versnellen, waarbij integriteit en transparantie centraal staan. In onze demo tonen wij het gemak van ons digitale screeningsproces, zowel vanuit de gebruiker als vanuit de kandidaat.
VarbiVarbi ATSRecruitmentsystemenWe laten zien hoe het gebruiksvriendelijke en tijdbesparende recruitment systeem van Varbi werkt. Varbi wordt gebruikt door 40.000 recruiters en managers. Zowel kleine als grote bedrijven en overheidsinstellingen vertrouwen op Varbi ATS!
LeverancierDemoCategorieOmschrijving

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER