Tigris

TigrisTigris heeft het woord uitzendsoftware een nieuwe dimensie gegeven. Niet alleen recruitment óf verloning, maar één integraal platform voor je gehele uitzendproces. Jobmarketing, recruitment, operations én payrolling geheel binnen één platform, ontwikkeld op het beste CRM systeem ter wereld: Salesforce. Met Tigris kun je exact zien waar een kandidaat vandaan komt, of hij geplaatst is bij een klant en wat hij uiteindelijk aan omzet en marge oplevert. Deze informatie kun je vervolgens gebruiken om te bepalen waar je je marketingbudget het beste aan kunt besteden. Naast al deze inzichten, kun je ook heel eenvoudig communiceren met opdrachtgevers en kandidaten en kun je ze eenvoudig toegang geven tot de app van jouw uitzendbureau.

Tigris is ontwikkeld vanuit de gebruiker en dat merk je. Het systeem is intuïtief en je kunt heel eenvoudig je eigen dashboards samenstellen, je kandidaten en opdrachtgevers beheren en volledig inzicht hebben wie zich waar in het proces bevindt. Dit zorgt voor optimale controle over je uitzendproces en je verliest geen kans meer uit het oog. Met Tigris ben je je concurrenten een stap voor en je blijft voorop lopen door de continue ontwikkeling van het platform.

tigris.nl

Demo’s

Tijdens Demo_Day 2020 kun je onderstaande demo’s bekijken bij de Demo spot van Tigris:

Het gehele uitzendproces in één platform

Recruitmentsystemen

Werf actieve en passieve werkzoekenden door het optimaal inzetten van jobmarketing. Ontdek waar de beste kandidaten zich bevinden en heb realtime inzicht in de resultaten van jobboards, social media en advertenties. Goed contact met opdrachtgevers en opdrachtnemers is essentieel. Dagelijks moet je veel balletjes tegelijk in de lucht houden. Dit vraagt om een overzichtelijk systeem dat je helpt en herinnert aan de taken die je dagelijks moet uitvoeren. Krijg volledig inzicht in de status van de kandidaat of opdrachtgever. Breng snelheid in je recruitmentproces door te communiceren met Whatsapp of door de opdrachtgevers je kandidaten database te laten doorzoeken zodat ze zelf kandidaten uit kunnen nodigen voor een gesprek.

Uitzendsoftware

Sta opdrachtgevers en opdrachtnemers snel en professioneel te woord. Stel na de match eenvoudig de juiste overeenkomsten op doordat jij altijd op de hoogte bent van de laatste cao-wijzigingen en loonberekeningen. Bij het succesvol plaatsen van een kandidaat komt veel kijken. Naast de dagelijkse hectiek krijg je ook te maken met alle continu veranderende wet- en regelgeving. Of je nu bezig bent met het werven van een kandidaat, een kandidaat voorstelt bij een opdrachtgever of al bezig bent met het maken van een plaatsing: het is belangrijk om de juiste informatie op het juiste moment beschikbaar te hebben. Een cao-verhoging? Tigris vertelt het je! Correcte verloning en facturatie is essentieel voor het vertrouwen dat opdrachtnemers en opdrachtgevers in je hebben. Wanneer dit niet tijdig of op een correcte manier gebeurt, leidt dit tot ergernissen. Bij herhaling kan dit zelfs tot verlies van een kandidaat of opdrachtgever leiden. Dit maakt de backoffice een belangrijk onderdeel van de totale klantbeleving.

Spreker