Tijdens Unleash 2018 in Londen won RoboRecruiter de UNLEASH Startup Award. Deze startup verbindt klanten en kandidaten door middel van chatbots.

Winnaar

Tijdens Unleash, voorheen HR Tech World, koos de jury uit zes finalisten. RoboRecruiter maakte veel indruk op de jury vanwege de werking van de bot. RoboRecruiter maakt gebruik van berichtenautomatisering via een chatbotplatform waarmee recruiters flink wat tijd kunnen besparen op de alledaagse aspecten van het wervingsproces.

Schaal

Recruitment Tech TV ging tijdens het event in gesprek met Chris Collins, CEO van RoboRecruiter. “Bots zijn populair omdat mensen graag berichten sturen. Onze tool is uniek omdat je op grote schaal met – honderdduizenden – mensen in gesprek kan gaan die je wel in je database wil hebben, maar waar je nog geen tijd voor hebt gehad om in contact mee te komen.”

Het hele interview is hierboven te bekijken. De komende weken worden er nog meer interviews van Unleash 2018 geplaatst.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER