Talent Acquisition Live 2018: Het nieuwe Europese event over recruitmentinnovatie

De toonaangevende Nederlandse kennisplatformen voor recruitment, Digitaal-Werven en Werf &, hebben hun krachten gebundeld om een ​​nieuw internationaal evenement te organiseren: Talent Acquisition Live.

Op 20 september in Amsterdam worden in één dag recruiters en talent acquistion professionals geïnspireerd op drie niveaus: strategie, proces & technologie.

Innovatie

Talent Acquisition Live presenteert je vier inspirerende keynotes en zestien breakout-sessies. Niet alleen helpen de sprekers je om de vraag te beantwoorden hoe je innovatief kunt zijn met je recruitment, het is ook de gelegenheid om je Europese netwerk te vergroten. We verwachten tweehonderd deelnemers uit heel Europa. Alle sessies zijn in het Engels.

Keynote speakers

De eerste drie keynote speakers zijn aangekondigd:

  • René Herremans (Albert Heijn) over recruitment via Snapchat, Soundcloud en Spotify.
  • Bill Boorman (Trumunity) zal ons inspireren over de toekomst van recruitment (tech).
  • Sofia Broberger (Bonnier Broadcasting) laat zien dat e-mail niet dood is en goed werkt als je het op de juiste manier gebruikt.

Nieuwe sprekers worden binnenkort op de website van TA-Live aangekondigd.

Pre-event: The Talent Unconference

De dag voor Talent Acquisition Live is er een pre-event: The Talent Unconference. Een evenement zonder badges, keynotes en powerpoints, maar met kleine interactieve sessies over hoe je de juiste mensen kunt aantrekken en behouden. De Talent Unconference wordt georganiseerd in samenwerking met Bill Boorman’s The Recruitment Unconference (TRU).

Very early bird-tarief
Tot en met woensdag 16 mei profiteer je van het very early bird tarief en ontvang je honderd euro korting op een ticket voor Talent Acquisition Live op www.ta-live.com.

Tijdens Recruitment Tech Monthly van april was mede-organisator Bas van de Haterd te gast. Hij vertelde het volgende over Talent Acquisition Live.

Talent Acquisition Live 2018: Het nieuwe Europese event over recruitmentinnovatie

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER