Gamification is momenteel erg populair en één van de organisaties die hier, op een unieke manier, op in is gesprongen is Zyvo. Lamin Kinteh, founder van Zyvo, vertelde hier tijdens Unleash 2018 in Londen meer over voor de camera van Recruitment Tech TV.

Zyvo

Zyvo heeft samen met de Universiteit van Twente een platform ontwikkeld om online assessments uit te voeren en om werkgerelateerd gedrag te voorspellen. Hierdoor krijgen de werknemer en de organisatie inzicht in het potentieel van deze werknemer. Kinteh vertelt in bovenstaande video meer over de tool.

Combineren

“Het unieke aan Zyvo is dat wij twee dingen combineren. We combineren psychometrie en games en daar laten we machine learning op los. Er zijn geen andere organisaties die dat doen. Sommige organisaties richtingen zich op psychometrie, andere organisaties op games, wij richten ons op allebei”, aldus Kinteh.

UNLEASH 2018

Op 20 en 21 maart 2018 vond het UNLEASH Conference & Expo plaats in Londen. Het voormalig HR Tech World ontving in de Engelse hoofdstad meer dan 120 populaire influencers van de meest innovatieve bedrijven en organisaties ter wereld. Op 23 en 24 oktober 2018 vindt dit event in Amsterdam plaats.

Het hele interview is hierboven te bekijken. De komende weken worden er nog meer interviews van Unleash 2018 geplaatst.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER