Recruitmentbots worden steeds populairder in het wervingsproces. In de nieuwe aflevering van Recruitment Tech Insights wordt er met expert Patrick Boonstra uitgebreid gesproken over deze bots.

Recruitmentbots

Recruitmentbots bieden de mogelijkheid om menselijke taken te vervangen. “Het vermenselijken van automatisering”, zoals Patrick Boonstra het noemt. Maar wat zijn nou de voor- en nadelen van deze bots? Welke soorten bots heb je en welke technologieën zitten achter deze geautomatiseerde gesprekspartner? Dit komt allemaal ter sprake in Insights 5.

Eerder verscheen er op deze website al een uitgebreide analyse van de chatbot, met voor- en nadelen van deze ruwe diamant.

Over Recruitment Tech Insights

In iedere aflevering van Recruitment Tech Insights praat Recruitment Tech oprichter Martijn Hemminga met expert Patrick Boonstra over een specifiek onderwerpen op het gebied van recruitment & tech. Doel van het programma is recruiters en hr-professionals bij te praten over de laatste inzichten. De vierde aflevering verscheen in maart en daarin werd stilgestaan bij de rol van video in recruitment. Deze is hier terug te kijken.

Wil je op de hoogte blijven van komende Recruitment Tech Insights, meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief of volg ons op Youtube of Facebook.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 7e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 18 november 2021. 


    Ontvang naast de wekelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER