Varbi gaat uitbreiden op de Nederlandse markt. Heddeke Andersson, regiomanager Nederland van het internationale bedrijf, legt in gesprek met Recruitment Tech TV de toegenomen focus op Nederland uit.

Uitbreiden

Varbi werd in 2007 opgericht in Zweden en heeft enkele grote namen uit dit Scandinavische land aan zich weten te binden, zo vertelt Andersson in bovenstaande video. Inmiddels is de organisatie uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met klanten in 10 verschillende landen. Ook in Nederland wil Varbi haar klantenbestand uit gaan breiden. “We hebben al een aantal Nederlandse klanten en we merken dat ons systeem goed werkt voor de Nederlandse markt. Dus daarom dachten we: we gaan op de Nederlandse markt proberen meer klanten te krijgen.” Andersson vertelt in bovenstaande video meer over de plannen van Varbi in Nederland.

Over Varbi

Varbi recruitment software wordt gebruikt door 37.000 recruiters en managers. Zowel kleine als grote bedrijven en overheidsinstellingen vertrouwen op de recruitmenttool van Varbi. Het systeem is in meerdere talen beschikbaar en is uiteraard GDPR-proof.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER