Weer nieuwe partners Demo_Day bekend

De eerste namen van Demo-partners van Recruitment Tech Demo_Day op 7 juni 2018 zijn bekend. Lees hier welke eerste tien organisaties present zullen zijn tijdens dit event.

Bekend

Demo_Day is hét event om je concreet te oriënteren op de technologie om jouw recruitment te boosten. Naast de eerste tien bekende partijen zijn er al ruim 170 aanmeldingen. De eerste tien organisaties die aanwezig zullen zijn op Demo_Day 2018 zijn de volgende:

  • Indeed
  • Flipbase
  • Textkernel
  • CV-OK
  • Wonderkind
  • Minescape
  • InGoedebanen.nl
  • Intelligence Group
  • Carerix
  • OTYS

31% korting

Ontdekken hoe en welke tools jouw recruitment kunnen boosten? Kom dan naar Demo_Day 2018, het kleine zusje van het Recruitment Tech Event. Aan de hand van demo’s, demosessies en tech talks kun je je oriënteren én tooling uitproberen. Tot 1 mei 2018 meld je je met 31% korting aan!

Eind maart nieuwe namen

Eind maart worden er weer een aantal namen bekend gemaakt die aanwezig zullen zijn op dit event. Op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief onderaan dit bericht.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER