Marnix de Groot van Alliander deze maand te gast bij Recruitment Tech Monthly

Woensdag 28 maart vindt alweer de derde live-uitzending van Recruitment Tech Monthly plaats. In dit maandelijkse programma, live te volgen via Facebook, ontvangt gastheer Martijn Hemminga iedere maand een prominente gast uit de recruitmentwereld.

Gast: Marnix de Groot

Iedere maand wordt er in Recruitment Tech Monthly met een gast gesproken over zijn afgelopen maand, het nieuws en wat komen gaat. In de maart-aflevering is Marnix de Groot te gast. Hij is bij het nutsbedrijf Alliander verantwoordelijk voor employer branding, talent acquisition strategy & technology innovation. Alliander verzorgt de distributie van energie in ongeveer een derde van Nederland.

Facebook Live

De live-uitzending is woensdag 28 maart vanaf 16.00 uur te volgen. Zeker weten dat je deze niet mist? Like dan Recruitment Tech op Facebook, zodat je een melding krijgt wanneer het programma begint. Mocht je het toch missen, dan is er geen man overboord. De uitzending is daarna namelijk in zijn geheel terug te kijken via Facebook en het YouTube-kanaal van Recruitment Tech.

René Bolier & Bjorn Veenstra

In de eerste uitzending van dit kersverse programma was René Bolier, CEO van OnRecruit, te gast. In de tweede aflevering nam Bjorn Veenstra van CompanyMatch de honneurs waar.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER