Centric start onboarding via Appical: 'Eerste reacties zijn positief'

Centric start met onboarding via Appical. Het IT-bedrijf gebruikt het interactieve platform voor de pre- en onboarding van hun nieuwe medewerkers, zo meldt Appical op de eigen website.

‘Soft landing’

Met ruim drieduizend medewerkers in Nederland (in totaal 4300 in Europa) garandeert Centric de nieuwe medewerkers een ‘soft landing’, schrijft Appical. HR Manager Ingrid Vlaming is blij met het nieuwe systeem. “Deze mooie onboarding app is een tool die heel goed past binnen ons bedrijf en geeft een goede basis om de eerste weken bij Centric te starten.”

Centric start onboarding via Appical: 'Eerste reacties zijn positief'
Foto: Centric

Positief

“De eerste reacties zijn positief”, gaat Vlaming verder. “Nieuwe medewerkers kunnen zelf het moment kiezen waarop zij informatie tot zich willen nemen. Het leuke is: ruim voor de eerste werkdag weten ze al wat hen te wachten staat. Ze krijgen al veel eerder niet alleen praktische informatie, maar zeker ook meer info over leuke dingen die Centric organiseert.”

Branding

“Bovendien kunnen ze  al in een veel vroeger stadium mensen uit hun omgeving vertellen over hun nieuwe werkgever, wat bijdraagt aan onze branding doelstellingen. Nieuwe medewerkers hebben het gevoel dat ze de organisatie echt al kennen en weten wat ze kunnen verwachten op de eerste dag”, aldus de HR Manager van Centric.

Eerder sprak Gerrit Brouwer, CEO van Appical, al uitgebreid over de onboardingtool van zijn organisatie op bezoek bij Recruitment Tech TV:

 

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 5e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 21 november 2019. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER