Wat je moet weten over de startup-finalisten voor UNLEASH 2018

UNLEASH, voorheen HR Tech World, heeft de zes finalisten voor de UNLEASH Startup Award bekend gemaakt. Tijdens dit grote evenement, dat op 20 en 21 maart plaatsvindt in Londen, zullen deze startups plaatsnemen tussen de grootste en meest innovatieve bedrijven ter wereld.

Succes

Anna Ott, voorzitter van de startup-sectie, heeft hoge verwachtingen. “In de afgelopen 6 jaar hebben bijna 200 startups de gelegenheid gehad zichzelf voor te stellen aan de UNLEASH-community. De meeste van deze startups hebben opmerkelijk succes gehad – met een totale investering van bijna 900 miljoen euro die ze tot nu toe hebben opgehaald. Deze startups schudden de HR-industrie op en ik kan niet wachten om ze over een paar weken op het podium in Londen te zien.” Deze startups zullen plaatsnemen op een centrale plek in de Startup Zone, tussen dertig van de meest populaire startups. De winnaar wordt tijdens de UNLEASH Startup Expo op 20 maart in het ExCeL London bekend gemaakt.

De genomineerden

De zes genomineerden zijn:

 • Actiview – Assense
  Door Actiview is een mixed-reality beoordelingsplatform gemaakt dat organisaties in staat stelt om het gedrags- en cognitieve profiel van talent in real-life simulaties te meten en zijn of haar potentie te voorspellen voor het specifieke team en de positie in kwestie.
 • Coorpacademy
  Dit is een EdTech gespecialiseerd in het digitaal leren van bedrijven en vertrouwt op een hypermodern technologisch platform dat alles om kan zetten in een aantrekkelijke online leerervaring. Het platform integreert de nieuwste innovaties op het gebied van online onderwijs.
 • Vault
  Vault is een platform tegen pesterijen, gebouwd voor de werkplek en wordt aangedreven door Blockchain-technologie. Vault is gemaakt als een directe reactie op de recente publieke en media-verontwaardiging tegen intimidatie.
 • JobPal
  JobPal bouwt chatbots die de communicatie tussen werkgevers en kandidaten automatiseren. Voor werkzoekenden en kandidaten bieden chatbots een fundamenteel nieuwe manier om een ​​baan te vinden.
 • RoboRecruiter
  RoboRecruiter maakt gebruik van berichtenautomatisering via een chatbotplatform waarmee recruiters flink wat tijd kunnen besparen op de alledaagse aspecten van het wervingsproces.
 • JennaAi
  Met Jenna kunnen recruiters in enkele minuten hun eigen slimme en geautomatiseerde recruiter creëren die de kandidaten de belangrijkste vragen zal stellen, de verschillende kandidaten filtert én beoordeelt.

Grote namen

Onder andere Facebook, Twitter, Google, Vodafone, L’Oréal, Statoil en Maersk Group zijn present op dit evenement. De Brexit staat deze editie centraal. De focus ligt dan ook op hoe organisaties geholpen kunnen worden om zich voor te bereiden op een post-Brexit-economie en de impact die dit kan hebben op hun personeelsbestand. Grote Engelse en andere internationale bedrijven maken zich ernstige zorgen over de gevolgen die deze gebeurtenis kan hebben op hun organisatie.

Over UNLEASH

Op 20 en 21 maart 2018 vindt het UNLEASH Conference & Expo plaats in Londen. Het voormalig HR Tech World ontvangt in de Engelse hoofdstad meer dan 120 populaire influencers van de meest innovatieve bedrijven en organisaties ter wereld.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER