Alan Walker verzorgde tijdens de opening van het Recruitment Tech Event 2017 een keynote over de toekomst van recruitmenttechnologie. De highlights van zijn keynote vind je terug in deze video.

De toekomst

In zijn keynote geeft Alan Walker ons een kijkje in de toekomst van recruitment technologie. Hij maakt duidelijk dat deze toekomst dichterbij is dan velen zich realiseren. Ook staat hij stil bij de technologieën die voor discussies zorgen en de toolings die langzaam zullen verdwijnen.

Dinosaurus

“Het is tijd dat we afscheid nemen van sommige dinosaurussen in recruitmenttechnologie”, begint Alan. “Iedereen die recruitment technologie bouwt enkel om geld te besparen, kosten te besparen of processen te automatiseren, zal snel verstrikt raken en ingehaald worden. Het is belangrijker om te kijken naar hoe de technologie het leven van mensen kan veranderen en een wervingsproces kan verbeteren.”

Droom

“We dromen van een recruitment ‘hemel’, om het zo te zeggen, met meer persoonlijke ervaringen waarin de kandidaten voelen dat het proces voor hen is ontworpen, in plaats van dat ze in een proces worden geduwd.” Alan legt in de keynote uit hoe en wat een organisatie moet doen om dit te bereiken. “In feite is het heel goed mogelijk om dit vandaag al te bewerkstelligen.”

Bekijk bovenaan de pagina de keynote van Alan Walker over de toekomst van recruitment technologie.

Over Alan Walker

Alan Walker is één van de mede-oprichters van TheTalentFinders. Hij is ook presentator en redacteur van #ChatTalent. Hij staat voor het verbeteren van candidate experiences en is dag en nacht met tech bezig. Hij werkt al ruim veertien jaar als leidinggevende bij allerlei grote organisaties.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER