Dit zijn de 10 HR & recruitment tech events die je (online) in 2022 zeker niet mag missen

Het Recruitment Tech Event maakt kans op de Publieksprijs voor meest creatieve én innovatieve event van 2017. En jouw stem kan hier aan bijdragen.

Stemmen

Alle inzendingen van de Gouden Giraffe Event Awards 2017 komen in aanmerking voor de Publieksprijs. Het betreft hier twee aparte prijzen, waar het Recruitment Tech Event 2017 om zal meedingen. Via de website van de Gouden Giraffe kun je je stem uitbrengen op het meest creatieve én het meest innovatieve concept van afgelopen jaar. Het Recruitment Tech Event is in beide categorieën halverwege de lijst te vinden.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER