Op het HR Tech World Congress 2017 in Amsterdam sprak Recruitment Tech TV met chief business development officer van Robot Vera; Alexey Kostarev. Robot Vera is een A.I. (Artificial Intelligence) robot recruiter die helpt bij het vinden van de juiste kandidaat voor openstaande functies. Zij kan dit sneller en efficiënter dan een menselijke recruiter claimt Robot Vera.

Over Robot Vera

Robot Vera kan kandidaten bellen om te vragen of ze nog op zoek zijn naar een baan en de juiste sollicitatievragen stellen. Doordat ze gebruik maakt van “machine learning technology” kan ze ook antwoord geven.

Op dit moment is er geen enkel bedrijf in Rusland dat massa recruitment doet en Robot Vera niet kent. Verder werken ze met 180.000 enterprise customers en o.a. PepsiCo, Kelly services, Ikea en vele anderen, van banken tot retailers tot verzekeringsmaatschappijen.

Robot Vera wint startup awards

Tijdens HR Tech World won Robot Vera de eerste prijs bij de Startup Awards en zullen ze deelnemen aan de events in Londen en Las Vegas in 2018.

Robot Vera wint Startup Awards HR Tech World Congress Amsterdam 2017
Marc Coleman van HR Tech World Congress (links) en Alexey Kostarev van Robot Vera.

Meer interviews

De komende weken publiceren we bijna wekelijks een nieuw interview. Onder meer kun je nog interviews verwachten met de mensen achter Xor, Robo Recruiter, Talent Swot en Pocket Recruiter.

Unleash 2018

In 2018 verandert de naam van HR Tech World Congress in Unleash en vindt dit congres maar liefst drie keer plaats:

Hoe beoordeel jij jouw recruitment tech leveranciers en in welke recruitmenttooling ga je in 2022 investeren?

Doe mee met de Recruitment Tech Survey 2022, ontvang gratis het gedrukte rapport én maak kans op mooie prijzen

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 7e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 9 juni 2022. 


    Ontvang naast de wekelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER