Alan Walker verzorgt tijdens de plenaire opening van het Recruitment Tech Event 2017 een keynote over de toekomst van recruitmenttechnologie en hoe snel de technologische ontwikkelingen gaan. Wat een jaar geleden nog actueel was, daar spreekt nu niemand meer over. Volgens hem is het algemeen gebruik van de “future tech” dichterbij dan veel mensen zich realiseren. Hij bespreekt ook welke technologieën tot discussie leiden en de tooling waarvan hij denkt dat ze langzaam gaan verdwijnen.

Ook vind hij het belangrijk om te zorgen dat mensen betrokken zijn bij de organisatie waar ze werken. Als mensen van de organisatie houden, hoe minder nieuwe mensen je hoeft te werven.

Over Alan Walker

Alan is een van de mede-oprichters van TheTalentFinders. Hij is ook de presentator en redacteur van #ChatTalent, een pleitbezorger voor het verbeteren van candidate experiences en een technology geek in hart en nieren.

Het kruispunt tussen HR-technologie en mensen fascineert hem en hij heeft een onverzadigbare honger voor het helpen van HR-leiders en hun teams zodat zij nieuwe manieren ontdekken om meer tijd vrij te maken en productiever te zijn. Lees hier meer over zijn keynote en bekijk zijn profiel.

Alan Walker vervangt Hung Lee die helaas verhinderd is, maar in 2018 alsnog naar Nederland komt om te spreken op de 4e editie van het Recruitment Tech Event.

Meld je aan voor het Recruitment Tech Event 2017

Ontdek hoe technologie jouw recruitment kan optimaliseren tijdens de 3e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 23 november. Met 3 inspirerende keynotes (Unilever, Alan Walker en Ben van der Burg), 24 verdiepende breakouts (o.a. Fabory, Tata Steel, Purdey, Luba Groep, DRV Accountants & Adviseurs en VMI Group), veel innovatieve tech demo’s en de uitreiking van de Recruitment Tech Awards 2017. Bezoek voor het hele programma, alle sprekers en om je aan te melden de site van het Recruitment Tech Event. En wacht niet te lang meer met aanmelden, want eerdere edities waren weken van te voren uitverkocht.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER