Keynote speaker RTE18 Hung Lee

De eerste keynote spreker van het Recruitment Tech Event is bekend: oprichter van WorkShape.io en recruitment tech watcher Hung Lee komt over uit Londen om de recruitment tech trends in de nabije en verre toekomst met ons te delen.

WorkShape.io en On hiring

Hung Lee loopt al meer dan 15 jaar rond in het recruitmentvakgebied als bureaurecruiter, recruitment manager, internal Head of Talent, recruitment trainer en strategisch adviseur van startups in de tech scene van London. In 2014 begon hij samen met twee vrienden aan het bouwen van WorkShape.io, een matching service voor tech talent. Daarnaast cureert Lee wekelijks het recruitment tech nieuws vanuit de hele wereld in zijn wekelijkse ezine On hiring.

Tot 1 augustus € 100,- very early bird korting

Naarmate de datum van het Recruitment Tech Event 2017 nadert gaat de prijs van een ticket omhoog. Wanneer je je aanmeld vóór 1 augustus 2017 profiteer je van € 100,- very early bird korting. Weet je nu al dat je er 23 november bij wilt zijn, schrijf je dan nu alvast in!

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER