5 HR & recruitment tech events die je dit najaar niet mag missen

Donderdag 23 november 2017 vindt de derde editie plaats van het Recruitment Tech Event. Hét inspiratie-event over de recruitmenttechnologie van morgen verhuist dit jaar naar een ruimere hal in DeFabrique in Utrecht. Vanaf nu kun je je aanmelden en tot 1 augustus 2017 profiteren van € 100,- very early bird korting.

3 keynotes en keuze uit 24 breakout-sessies

Naast een plenaire opening en afsluiting met 3 keynotes en de uitreiking van de Recruitment Tech Awards, kun je in 3 breakout-rondes jouw eigen programma samenstellen. Je hebt hierbij keuze uit 8 breakouts per ronde. De breakouts bestaan met name uit cases waarin werkgevers en bureaus hun ervaringen delen over de recruitmenttechnologie die zij gebruiken. En wat de resultaten zijn. De komende maanden vind je steeds meer informatie over het programma op de site en de eerste keynote spreker wordt deze maand bekendgemaakt.

Profiteer van het very early bird-tarief

Naarmate de datum van het event nadert gaat de prijs van een ticket omhoog. Wanneer je je aanmeld voor 1 augustus 2017 profiteer je van € 100,- korting. Hoe langer je wacht met aanmelden, hoe hoger het deelnametarief.

Dit was het Recruitment Tech Event in 2016

Om alvast een idee te krijgen wat je 23 november kunt verwachten, kun je hier de aftermovie van vorig jaar bekijken:

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER