Recruitment Tech Event 2016 is uitverkocht

Net als vorig jaar is het Recruitment Tech Event 2016 twee weken van te voren uitverkocht. Donderdag 24 november zullen meer dan 200 aanwezigen zich laten informeren over en inspireren door de recruitmenttechnologie van morgen.

Save the date: 23 november 2017

Zet donderdag 23 november 2017 alvast in jouw agenda, want dan vindt de derde editie van het Recruitment Tech Event plaats. Op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de maandelijkse e-mail update.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER