Automatisch het juiste aantal kandidaten op zo veel mogelijk vacatures in je website en real-time inzicht in de performance van je vacatures en campagnes. Lees over de recruitment tooling van OnRecruit die is ingezonden voor de Recruitment Tech Awards 2016.

Recruitment tooling van OnRecruit

Omschrijving van de tooling

Met OnRecruit Insights krijg je real-time inzicht in de performance van de vacatures in je eigen website en wordt op basis van die performance geautomatiseerd door de technologie online geadverteerd met die vacatures die meer instroom nodig hebben en waar advertising voor werkt. Dit zorgt er voor dat je binnen je marketing budget zoveel mogelijk vacatures hun conversiedoel laat halen. Dit levert een maximaal aantal hires/plaatsingen op.

Schermafbeelding-2016-08-24-om-09.34.22

Wat levert gebruik van de tooling op?

Het gebruik van deze tooling levert de klant meer hires/plaatsingen op uit hetzelfde marketing budget. Verder bespaart het de klant tijd omdat alles wordt geautomatiseerd. Voor de kandidaat zorgt het er voor dat wanneer zij zich online oriënteren naar werk, ze een relevante advertentie zien van een werkgever/bemiddelaar waar ze meteen naar door kunnen klikken.

Waarom moet deze tooling een Recruitment Tech Award winnen?

Elke recruiter in Nederland verdient het om goede tools te hebben die hem/haar daadwerkelijk helpt effectiever te worden. Dit is er 1 van.

Ook kans maken op een Recruitment Tech Award 2016?

Maak ook kans op een Recruitment Tech Award en stuur uiterlijk 15 september 2016 17.00 uur jouw case of tooling in. Kijk voor meer informatie en om jouw case in te sturen bij Inzenden Recruitment Tech Awards.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER