In de Recruitment Tech Guide vind je alle leveranciers op het gebied van recruitmenttechnologie met een kantoor in Nederland of België. Van recruitmentsystemen tot videoselectie. Van recruitmentsite tot social media tooling.

Hireserve

» » Hireserve
Profiel

Ons recruitmentsysteem Hireserve ATS helpt je efficiënter en effectiever werven. Een gebruiksvriendelijk backoffice, slimme matchingtools, goed vindbare vacatures, je communiceert zo direct mogelijk met beoogde doelgroep(en) en verstevigt het werkgeversmerk. Een positieve ervaring voor recruiters, managers EN sollicitanten. We bieden alles voor een optimale wervingsaanpak.

Hireserve is leverancier van werving- en selectiesoftware. We maken, onderhouden en verkopen het recruitmentsysteem Hireserve ATS.

ATS staat voor Applicant Tracking System. Onze software gaat echter veel verder dan alleen het beheren van sollicitaties en kandidatendata. Ons recruitmentsysteem maakt het hele recruitmentproces van je organisatie efficiënter en effectiever. Niet alleen de recruitmentadministratie, maar ook de werving zelf. Vacatures zijn goed vindbaar op internet, je communiceert zo direct mogelijk met beoogde doelgroep(en) en je verstevigt het werkgeversmerk. Hireserve helpt je met werven. Een positieve ervaring voor zowel recruiters, managers als voor sollicitanten. We besteden veel aandacht aan de gebruiksvriendelijkheid van het systeem voor alle drie die gebruikersgroepen.

Hireserve BV bestaat sinds september 2007 en is opgericht door Leon Buijsman. We zijn een zelfstandige vestiging. Ons moederbedrijf zit in Basingstoke (UK) en wordt geleid door Hireserve man van het eerste uur Jeremy Ovenden. We zijn in totaal met ongeveer 30 mensen, waarvan er 10 in het Hulstkampgebouw in Rotterdam zitten. In Nederland specialiseren we ons met name in ‘de voorkant’, terwijl in Basingstoke meer de database mensen zitten. Zo werken we samen voor klanten in meer dan 60 landen.

Wat ons kenmerkt is een hoge mate van vasthoudendheid en creativiteit in de oplossingen die we bedenken en bouwen. Wat we willen, MOET lukken en we zeggen niet graag nee. Door die houding en de liefde voor nieuwe technieken, is Hireserve ATS een mooie, technisch stabiele oplossing geworden die aan te passen is aan vrijwel elke wens van een klant.

Categorieën:   
Contactgegevens
Adres:
Maaskade 119, Rotterdam, Nederland, 3071 NK
010 - 820 2910
LinkedIn: LinkedIn
https://www.youtube.com/watch?v=yKzU0OWttkQ
1FansLike
23VolgersVolg
424VolgersVolg
830VolgersVolg
143AbonneesAbonneer
- advertentie -