Klik in mum van tijd gewenste rapporten bij elkaar en zie je recruitment data terug in visueel aantrekkelijke en interactieve rapportages op het dashboard. Lees over de recruitment tooling van Hireserve Nederland die is ingezonden voor de Recruitment Tech Awards 2016.

Recruitment tooling van Hireserve Nederland

Omschrijving van de tooling

Hireserve Analytics is een business intelligence dashboard: rapporten worden in heldere grafieken en tabellen weergegeven. Het geeft o.a. inzicht in vacatures, kandidaten, bronnen, hires, doorlooptijden en afwijsredenen die je in het recruitmentsysteem opslaat.

Hireserve heeft in samenwerking met Victa een analyse module ontwikkeld op basis van Qlik Sense: Hireserve Analytics. Met Hireserve Analytics krijg je inzicht in je totale recruitment apparaat. Hoeveel openstaande procedures er zijn, hoe ontwikkelt de doorlooptijd zich. Zijn er verschillen per afdeling, land, recruiter, functie. Wat zijn de afwijsredenen en zijn die veranderd vanaf een bepaalde datum. Waar komen de kandidaten vandaan en de hires. Hoe ziet de recruitmentfunnel eruit en de pijplijn. En hoe verhoudt die zich tot een jaar geleden. Allemaal vragen die je met een paar simpele kliks kan beantwoorden. Snel antwoord op elke vraag die een rapport kan oproepen, dus.

De grafieken in Hireserve Analytics kunnen eenvoudig geëxporteerd worden. En je kunt er zelf ook nog rapporten en analyses aan toevoegen. Daarmee is deze module in ons recruitmentsysteem dé aanvulling om recruitment verder te professionaliseren.

dashboard1

Wat levert gebruik van de tooling op?

Al je rapportages klik je in een paar seconden bij elkaar en “Analytics” gaat een stuk verder dan een statische rapportage, je kunt doorklikken om de onderliggende data verder te onderzoeken.

Waarom moet deze tooling een Recruitment Tech Award winnen?

Deze tooling geeft onze klanten snel en eenvoudig meer inzicht in de stand van hun werving, verzorgt binnen mum van tijd managementinformatie en zal zonder enige twijfel ook de kwaliteit van invoer in het systeem verbeteren. En Analytics is ook nog eens een hot item 🙂

Ook kans maken op een Recruitment Tech Award 2016?

Maak ook kans op een Recruitment Tech Award en stuur uiterlijk 19 september 2016 17.00 uur jouw case of tooling in. Kijk voor meer informatie en om jouw case in te sturen bij Inzenden Recruitment Tech Awards.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER