Gevraagd: corporate cases over recruitmenttechnologie voor Case_Day

Over exact drie maanden, op donderdag 3 november, vindt de eerste editie plaats van Recruitment Tech Case_Day. Uiteenlopende organisaties geven een kijkje in hun recruitmentkeuken als het gaat om de inzet van recruitmentsoftware. En als jij een mooie corporate case hebt of kent, dan staat deze wellicht 3 november op het programma. Geef tot en met 2 september jouw tip door.

Echte verhalen

Tijdens Case_Day spreken geen experts en guru’s. Je treft alleen collegarecruiters aan die laten zien hoe ze software inzetten in hun recruitment en arbeidsmarktcommunicatie. Waarbij ze successen delen, maar zeker ook zaken waar ze tegenaan zijn gelopen. We zijn dus niet alleen op zoek naar de meest innovatieve cases, maar naar cases waar een verhaal in zit. Omdat het een internationale case was, je moest beginnen vanuit Excel of waarbij je eerst intern de mensen nog moest meekrijgen. Cases met een verhaal dus.

Waarom corporates?

De meeste innovatie als het gaat om recruitmenttooling zit bij bureaus. Dat zien we al jaren als het gaat om inzendingen voor en de winnaars bij de Recruitment Tech Awards. Bij corporates gebeurt genoeg maar die zijn minder geneigd om in te zenden. En daarom roepen we jouw hulp in om 3 november een mooie mix cases van bureaus en corporates te kunnen tonen. De corporate case mag zich afspelen in de Benelux, maar ook cases uit de rest van Europa zijn welkom.

Meld een case aan

Je kunt een eigen case, een case van een klant of een case waar je zelf niet bij betrokken bent aanmelden. Een bijzondere case bij een corporate waarbij recruitmentsoftware een belangrijke rol speelde. Waar bijvoorbeeld een excellente candidate experience wordt geboden, een innovatieve recruitmentsite wordt ingezet, een onderscheidende recruitment tech stack heeft of het maximale uit één of meerdere recruitmenttools is gehaald. Stuur dan hieronder de case in en wie weet staat deze 3 november op het podium in Utrecht tijdens Recruitment Tech Case_Day. En mocht een case 3 november op Case_Day staan, dan krijg jij 2 tickets voor het event. De deadline is vrijdag 2 september 2022.

Ik stuur een case in...*
Naam van de corporate waar de case zich afspeelt
Omschrijf de case kort inclusief de rol van recruitmenttechnologie
Met andere woorden: waarom verdient deze case een plekje op Case_Day

Jouw contactggevens

Vul hieronder jouw contactgegevens in zodat we contact met je kunnen opnemen over de case en/of de contactgegevens van de organisatie waar de case zich afspeelt.
Voor- en achternaam*
Wat is jouw naam?
Wat is jouw e-mailadres?
Wat is jouw telefoonnummer
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER