Inzenden Benelux Recruitment Tech Awards 2022 is gestart: deadline 7 september

Tot en met woensdag 7 september 2022 kan er weer worden ingezonden voor de Benelux-prijzen van innovatieve recruitmentsoftware en effectieve cases: de Recruitment Tech Awards. Voor de 8e maal organiseert Recruitmenttech.nl de Recruitment Tech Awards die donderdag 3 november worden uitgereikt tijden Recruitment Tech Case_Day in Utrecht.

Inzendingen uit de Benelux

De Recruitment Tech Awards bestaat uit twee categorieën; best case en best tooling. De prijs staat open voor inzendingen uit Nederland, België en Luxemburg. Leveranciers van recruitmenttooling moeten een vestiging hebben in minimaal een van de drie landen. Ook gebruikers van recruitmenttooling, werkgevers en bureaus, moeten minimaal in een van de drie landen een vestiging hebben waar hun case zich afspeelt. De jurering vindt zowel plaats door een vakjury als een publieksjury. De Recruitment Tech Awards worden wederom mogelijk gemaakt door Compagnon.

Inzenden ‘Best case’

Werkgevers en intermediairs (w&s/uzb/detachering) die op effectieve wijze tooling inzetten voor hun recruitment kunnen hun case inzenden via onderstaande button:

Stuur jouw case in

Inzenden ‘Best tooling’

Leveranciers van recruitmenttechnologie die in de afgelopen 12 maanden een innovatieve tooling of nieuwe update/versie/module hebben gelanceerd kunnen hun tooling inzenden via onderstaande button.

Stuur jouw tool in

Planning 2022

29 juni: Start inzenden
7 september: Einde inzenden
14 september: Voorselectie bekend
26 september: Presentatie vakjury
28 september: Nominaties bekend
29 september: Start publieksjury
18 oktober: Einde publieksjury
3 november: Uitreiking tijdens Case_Day

Meer info over de awards

Kijk voor de voorwaarden voor het aanmelden hier. Meer informatie over de Awards is te vinden op de officiële pagina waar je bijvoorbeeld ook een lijstje vindt met vragen die je krijgt als je gaat inzenden. Je kunt de vragen dan al voorbereiden in Word bijvoorbeeld.

Wat levert het op?

Meedoen aan de Recruitment Tech Awards is leuk om met je team te doen. Je gaat toch op een andere manier kijken naar jouw tool of case en dat alleen al levert mooie inzichten op. Het mooist is natuurlijk als je wint. Winnen van de Recruitment Tech Award levert je naast eeuwige roem, veel zichtbaarheid op. Corporates helpt het intern recruitment en investeringen in recruitmenttechnologie hoger op de agenda te krijgen. Bureaus gebruiken het winnen in hun marketing als zijnde een efficiënte en innovatieve partij. Ook leveranciers van recruitmentsoftware kunnen in hun marketing aangeven dat ze winnaar zijn. Het levert naast zichtbaarheid ook new business op. Een voorbeeld van die zichtbaarheid is dat tijdens het Recruitment Tech Event op 9 juni jl. de winnaars van de best case awards 2021, Young Capital, een keynote verzorgde. Genoeg redenen om mee te doen dus. Alle informatie vind je op de Recruitment Tech Awards-pagina’s.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER