In de Recruitment Tech Monthly van 29 juni is Gerard Mulder, CEO en oprichter van Textkernel te gast in de Recruitment Tech-studio. Host Martijn Hemminga neemt je mee in het laatste nieuws in recruitmenttechnologie en geeft het startschot voor het inzenden van de Recruitment Tech Awards

Wie volgen YoungCapital and BrainsFirst op?

Donderdag 3 november 2022 worden voor de achtste keer de Recruitment Tech Awards uitgereikt tijdens de eerste editie van Recruitment Tech Case_Day. Wie volgen de winnaars van 2021 (YoungCapital, best case en BrainsFirst, best tool) op? Op 29 juni start de mogelijkheid voor organisaties om hun case in te zenden voor de prestigieuze award.

Terugblik RTE22 en Demo_Day 2022

Uiteraard staan we ook nog even stil bij het Recruitment Tech Event (RTE22) en Demo_Day 2022, de twee evenementen die afgelopen maand plaatsvonden in Utrecht. Honderden bezoekers bezochten op 9 juni de bijna 50 stands op de beursvloer, terwijl er op verschillende locaties interessante keynotes en case-studies gepresenteerd werden. Bekijk de foto’s, of de aftermovie voor een impressie van de dag.

Gerard Mulder te gast

Host Martijn Hemminga verwelkomt een bijzondere gast in de studio voor deze Monthly-aflevering: Gerard Mulder, CEO en oprichter van Textkernel. Het Amsterdamse Textkernel is een wereldleider op het gebied van kunstmatige intelligentie (AI), machine learning en semantische technologie voor het begrijpen, verbinden en analyseren van gegevens over werving.

Textkernel in het nieuws

Textkernel, dat onlangs al het Amerikaanse Sovren overnam, heeft recent weer toegeslagen. Ditmaal werd uitzend-app en portal specialist Akyla overgenomen. Achter de overname zit strategische software-investeerder Main Capital Partners, die in oktober 2020 is ingestapt. “Bij het verkennen van de mogelijkheid voor samenwerking was de respons van klanten en partners op onze ideeën heel positief”, vertelt Mulder. “Die feedback, in combinatie met onze culturen en go-to-market-strategie die op elkaar lijken en de wens van Akyla om internationaal meer actief te worden, heeft onze overtuiging versterkt dat een samenwerking de groei van beide bedrijven aanzienlijk zal versnellen.”

Mis de aflevering niet

Tijdens de Monthly-aflevering zal Mulder meer vertellen over de acquisitie van Akyla en de verdere toekomstplannen van Textkernel. De livestream wordt op 29 juni om 16.00 uur uitgezonden via Recruitmenttech.nl/livestream en via het LinkedIn-kanaal van Recruitment Tech. Volg ons op LinkedIn om een melding te krijgen wanneer de uitzending begint.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER