Op donderdag 9 juni vonden het Recruitment Tech Event (RTE22) en Demo_Day 2022 plaats in Utrecht. Honderden bezoekers bezochten dé toonaangevende events over de recruitmenttechnologie van morgen. De dag, samengevat in 12 foto’s.

  1. Hosts Sabeh Benjah en Teddy Dimitrova trapten het Recruitment Tech Event 2022 af.
  2. In een breakout-sessie gingen Rob Boersma (Jobrock), Joram Timmerman (Byner) en Philip van Leeuwen (Textkernel) in op automatiseringen en AI-matching als een krachtig wapen om de schaarse arbeidsmarkt de bestrijden.
  3. Intussen verzamelden bezoekers van het Recruitment Tech Event (RTE22) en Demo_Day zich op de uitgebreide beursvloer, waar zo’n 40 softwareleveranciers hun oplossingen toonden.
  4. Op de beursvloer present: Belgische scale-up Litto, die met de Recruitment Tech Demo_Day Startup Pitch 2022 een plek won op Demo_Day Nederland.
  5. Een dag voor uitgebreide netwerkopties én een lekkere lunch, geserveerd door het Van der Valk-hotel in Utrecht.
  6. Manon Hassink (Ixly) en Rozanne Hagendoorn (Carerix) schoven aan bij host Sabeh Benjah voor een talkshow over hoe kunnen automatisering en AI bijdragen aan verbetering van de candidate journey en het verhogen van de effectiviteit.
  7. Hassink: “De war for talent is keihard gaande. Automatisering, door bepaalde algoritmes en rekenregels te implementeren in je recruitmentproces, biedt sneller en makkelijker inzicht in welke kandidaat het meest geschikt is voor een bepaalde positie.”
  8. Het publiek luisterde geboeid mee.
  9. Tech-trendwatcher Randall van Poelvoorde gaf de slotkeynote op RTE22 met een inspirerende terug- en vooruitblik op opkomende technologieën.
  10. Van Poelvoorde: “De Metaverse? Het is er al. Ik ben er helemaal van overtuigd dat van platte internet naar 3D-omgevingen gaan om elkaar te ontmoeten. Je moet hier als bedrijf iets mee, om een aangename omgeving te creëren waar je de kandidaat kunt ontmoeten.”
  11. Op ieder evenement hoort natuurlijk een Photo Booth.
  12. En tot slot werden bezoekers getrakteerd op de rijdende diskjockey-kunsten van PlayMobielDJ.

Mer foto’s en aftervideo

Bekijk op de deze pagina nog meer foto’s en de aftermovie van het Recruitment Tech Event.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER