Op donderdag 9 juni vindt de 6e editie van Demo_Day plaats. Zo’n 30 leveranciers van recruitmenttechnologie uit binnen- en buitenland tonen hun oplossing tijdens het oriëntatieevent in Utrecht. Wanneer je je vóór 11 mei a.s. aanmeldt ontvang je naast gratis toegang ook een goodiebag!

Fysiek evenement

De edities van de afgelopen 2 jaar waren online, maar dit jaar vindt het evenement weer als vanouds fysiek plaats. Loop langs demo spots, volg demo talks, netwerk met vakgenoten en geniet van de live cooking lunch of borrel. Laat je in een paar uur bijpraten over de nieuwste technologie om een goede indruk te krijgen welke tooling jouw recruitment kan optimaliseren. Demo_Day is bij tijdige aanmelding gratis te bezoeken als recruiter of arbeidsmarkt(communicatie)professional, werkzaam aan corporate of bureauzijde.

Meld je gratis aan voor Demo_Day 2022

Demo’s en demo talks

Met meer dan 30 verschillende leveranciers uit binnen- en buitenland komen bijna alle toolings langs. Van recruitmentsystemen tot data & dashboards en van videotooling tot bots & voice. Naast een expovloer waar leveranciers één-opéén demo’s geven en al jouw vragen beantwoorden, kun je ook demo talks volgen in een tweetal breakoutzalen. Kortom, de naam van het evenement zegt het al: er staan op elk gebied demo’s voor je klaar!

Waarom je je nu al gratis(!) aan moet melden

Ben je toe aan inspiratie, de nieuwste ontwikkeling op het gebied van recruitmenttooling en de sfeer van een fysiek evenement? Demo_Day richt zich op gebruikers van recruitmentsoftware en tot 25 mei kun jij je gratis aanmelden voor de ochtend of de middag. Maar hoe eerder je je aanmeld, hoe meer extra’s je krijgt:

  • Aanmelden vóór 6 april: goodie bag en gratis parkeerkaart
  • Aanmelden tussen 6 april en 10 mei: goodie bag

Daar er beperkte beschikbaarheid is per demo talk krijgen de eerste aanmelders ook als eerste de kans om zich aan te melden voor deze sessies.

Meld je gratis aan voor Demo_Day 2022

Wat kun je verwachten?

Bekijk hier de promovideo met beelden van de voorgaande offline editie van Demo_Day.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER