Tijdens de Recruitment Tech Monthly op 6 april worden de meest gewaardeerde recruitment tech-leveranciers bekend gemaakt: de Recruitment Tech 35. Wat staat er verder op het programma?

Voice Your Future

Sander Poos

Zoals iedere maand gebruikelijk wordt host Martijn Hemminga in de studio vergezeld door een gast. Voor april is dat Sander Poos, co-founder van Voice Your Futurede eerste internationale aanbieder van een unieke, objectieve stemanalyse. Het bedrijf baseert zich op een analytisch computerprogramma dat de unieke trillingen en frequenties van stemgeluid kan meten, vertalen en verbinden aan de persoonlijke identiteit.

“Onze stemanalyse geeft met een stemopname van enkele minuten inzicht in de persoon achter de stem.”

“Wij geloven in een eerlijke en gelijkwaardige wereld waarin iedereen zijn of haar beste zelf kan zijn”, stelt Poos. “Wij bieden het objectieve inzicht waarmee je zelfbewust keuzes maakt en jezelf optimaal kunt ontwikkelen, ongeacht je achtergrond, etniciteit, opleiding of leeftijd. Elke stem is uniek, net zoals je vingerafdrukken of je iris. Onze stemanalyse geeft met een stemopname van enkele minuten inzicht in de persoon achter de stem.”

De Recruitment Tech 35

Het beoordelen van leveranciers was al eerder onderdeel van de Recruitment Tech Survey in 2021. Via de diverse kanalen van Recruitment Tech hebben we data verzameld over verschillende recruitment tech-leveranciers. Vorig jaar ging recruitmentsysteem ForceFlow er met de eerste plek vandoor. Tune live in bij de Recruitment Tech Monthly om erachter te komen wie er voor 2022 op plek één staat.

Thema’s monthly

In de live-uitzending op woensdag 6 april staan we verder stil bij:

De livestream wordt om 16.00 uur uitgezonden via Recruitmenttech.nl/livestream en via het LinkedIn-kanaal van Recruitment Tech. Volg ons op LinkedIn om een melding te krijgen wanneer de uitzending begint.

Bekijk de uitzending van maart:

 

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 7e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 9 juni 2022. 


    Ontvang naast de wekelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER