Dit zijn de 5 recruitment en tech podcasts die je zeker moet luisteren

Waar recruitmenttechnologie zich vooral richt op de front office, gaat staffing tech ook over de back office. In een serie themagesprekken ging Recruitmenttech.nl-oprichter Martijn Hemminga in gesprek met een aantal staffing tech partijen, waarvan de podcasts hier terug te luisteren zijn.

Staffing Tech Talkshow

Uiteenlopende leveranciers schuiven aan de tafel bij host Martijn Hemminga, oprichter van Recruitment Tech Network. Laat je in anderhalf uur bijpraten over de trends in 2022 en verder. Stel jouw vragen aan de gasten en reageer op stellingen. Byner, RecruitNow, Scotty Technologies en Tigris praten de kijkers bij over de laatste trends en tips op het gebied van Staffing Tech. De afgelopen weken publiceerde Recruitment Tech al diepte interviews met de oprichters van deze partijen, deze zijn hier te vinden. De podcasts zijn hieronder ook terug te luisteren.

Aanmelden

Deze online talkshow is voor professionals werkzaam bij een arbeidsbemiddelaar met interesse in staffing technologie (front-, mid- en backoffice). Meld je hier gratis aan.

Voorproefje: Luister de Staffing Tech podcasts

Hieronder vind je de vier afgenomen podcasts met Joram Timmerman van Byner, André Polderman & Jeroen van Heeswijk van RecruitNow, Maikel Neelen van Tigris en Roland Hallebeek en Rik Verbrugge van Scotty Technologies. Via de kop van het artikel kom je op het uitgebreidere bericht uit waar je de rode lijn van hun verhaal terug kan lezen.

Joram Timmerman (Byner): “Staffing tech zal in Nederland altijd te maken hebben met menselijk handelen”

In de eerste aflevering zijn we te gast in Utrecht bij Joram Timmerman, co-founder van Byner.

André Polderman & Jeroen van Heeswijk (RecruitNow): “De saaie zaken doet het systeem, de leuke dingen de recruiter”

In de tweede aflevering zijn we te gast in Amersfoort bij RecruitNow-oprichter André Polderman en Software Product Owner Jeroen van Heeswijk.

Maikel Neelen (Tigris): “Rol van recruiter gaat meer veranderen richting die van een lifecoach”

In de derde aflevering zijn we te gast bij Maikel Neelen, co-founder van Tigris:

Roland Hallebeek en Rik Verbrugge (Scotty Technologies): “Met een digitale assistent bereik je meer kandidaten”

In de vierde aflevering zijn we te gast bij Scotty Technologies en gaan we in gesprek met oprichter Roland Hallebeek en Product Manager Rik Verbrugge:

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER