Dit waren de highlights van de Recruitment Tech Together Show, kijk de gratis Replay terug

Dinsdagochtend 16 november vond het gratis pre-event plaats van het Recruitment Tech Event 2021. In de Recruitment Tech Together Show kon je de nieuwste innovaties van leveranciers van recruitmenttooling ontdekken en deze is nu, via onderstaand formulier, gratis terug te kijken.

Trends, innovaties en 2022

Host Martijn Hemminga ging in gesprek met twaalf leveranciers van recruitmenttooling over hoe zij succesvol samenwerken met partners en gebruikers. Tevens vertelden ze over hun nieuwste innovaties en wat we in 2022 kunnen verwachten. In uiteenlopende gesprekken werd er gesproken over hoe je samenwerkt met klanten, hoe je klanten helpt met integraties, de impact van big tech op recruitment, hoe je data inzet binnen jouw recruitmentproces en wat de verwachtingen voor 2022 zijn.

Integraties

In het eerste deel ging Martijn Hemminga in gesprek met Leon Buijsman (Ubeeo) en Diddo van Zand (Ixly) over hoe je samenwerkt met klanten. Er wordt stilgestaan bij wat Ubeeo en Ixly precies doen, en hoe je aan klantenwensen voldoet. “Het komt voor dat klanten zeggen: ‘we willen deze partij, we hebben jullie, kunnen jullie ervoor zorgen dat dat geïntegreerd gaat werken?'” Hoe zo’n traject in z’n werk gaat, komt tijdens dit gesprek aan bod.

Big Tech

Vervolgens schuiven René Bolier van Mysolution en Maikel Neelen van Tigris aan aan de virtuele desk. René staat stil bij de overname van OnRecruit door Mysolution eerder dit jaar, zo geeft hij aan dat het van belang was om bijvoorbeeld te kijken naar de gezamenlijke kansen en de cultuur. Vervolgens staat hij stil bij de invloed van ‘big tech’ op de recruitmentmarkt en of dit een bedreiging of juist een kans is voor recruiters. Maikel Neelen legt uit wat Tigris exact doet en wat het voordeel van een flexplatform boven een ‘gewoon’ ATS is. En natuurlijk de vraag: in hoeverre zullen flexbureaus gaan samenwerken?

Host Martijn Hemminga (l.) in gesprek met Maikel Neelen (m.) en René Bolier (r.)

Data en recruitment: hoe zet je het in?

Na bovenstaande heren gingen we in gesprek met Marleen Kramer van Intelligence Group en Arjan Vissers van Indeed. Met Marleen wordt dieper ingegaan op het belang van data binnen recruitment: wat is het, voor wie is arbeidsmarktdata relevant en wat kan Intelligence Group hierin betekenen? Ook wordt stilgestaan bij de impact van de coronacrisis op de analyses die ze uitvoeren. Arjan legt uit wat Indeed zelf heeft gemerkt van de pandemie en wat de huidige ontwikkelingen op de arbeidsmarkt zijn. Waar liggen de kansen voor werkgevers? “Het is belangrijk om data te hebben, maar nog belangrijker is wat je er vervolgens mee doet.” In de Replay leggen ze uit hoe je data het best kan benutten.

Klanten en recruitment tech

Met Martijn Goedmakers (Byner) en Alain Vacquier (Carerix) gaat Martijn Hemminga in gesprek over hoe je klanten het best kan begeleiden bij het selecteren en vervolgens implementeren van recruitmenttechnologie. Er wordt gesproken over het aan kunnen bieden van ‘meerdere smaken’: van digitaal ondertekenen van bestanden tot assessmenttooling. “Het is niet altijd zo eenvoudig dat één oplossing past bij een klant, dus het is belangrijk om meerdere smaken te kunnen bieden.” De heren staan stil bij het belang van het centraal stellen van klant en talent, en wat het thema Tech Together voor hen betekent.

Internationaal

Sean Hayes van Aircall vertelt over de cloud-based telefoon app en hoe internationaal de organisatie is. Hij legt uit hoe Nederland er internationaal voorstaat op het gebied van tech: zijn we early adopters of toch niet? Ook Marco Boomsma van Bullhorn staat hierbij stil en gaat dieper in op regionale verschillen op het gebied van recruitment en tech. Uit de poll blijkt dat de meeste kijkers zichzelf zien als early adopters wat betreft hun tech stack. Hoe belangrijk is recruitment automation hierbij? In de Replay komt dit uitgebreid aan bod.

Partnerships

Bij het thema Tech Together mogen natuurlijk partnerships niet ontbreken. Filip De Geijter van Actonomy en Martin Hofenk van OTYS gaan hierover met Martijn Hemminga in gesprek. Beide partijen werken ook veel samen, wat wordt gezien als een belangrijke manier om stappen te zetten in de recruitmentindustrie: “Je leert elke dag weer wat bij over hoe je klanten met jouw software werken, maar ook met de software van je partners. Dat is een waanzinnig gaaf proces.”

Filip De Geijter (m.) en Martin Hofenk (r.)

Kijk de Replay gratis terug

Meld je door middel van het formulier hieronder gratis aan om de hele replay, 2 uur en een kwartier, terug te kijken wanneer het jou uitkomt. Na aanmelden ontvang je een e-mail op het door jou opgegeven e-mailadres met de link naar de replay.

Meld je gratis aan

Naam*
Interessecategorieën*
In welke, minimaal 3 categorieën ben je geïnteresseerd?
Houd me op de hoogte van het laatste technieuws via de e-mailupdate

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER