Ontdek de tech trends tijdens de gratis Staffing Tech Talkshow op 7 december

Hoe belangrijk is technologie voor arbeidsbemiddelaars? Wat was de rol van corona in de versnelling van de digitalisering? Waar liggen in 2022 de kansen voor bureaus om hun proces te optimaliseren? Deze en nog veel meer vragen worden dinsdagochtend 7 december besproken in de gratis online live Staffing Tech Talkshow.

Staffing Tech Talkshow

Uiteenlopende leveranciers schuiven aan de tafel bij host Martijn Hemminga, oprichter van Recruitment Tech Network. Laat je in anderhalf uur bijpraten over de trends in 2022 en verder. Stel jouw vragen aan de gasten en reageer op stellingen. Byner, RecruitNow, Scotty Technologies en Tigris praten de kijkers bij over de laatste trends en tips op het gebied van Staffing Tech. De afgelopen weken publiceerde Recruitment Tech al diepte interviews met de oprichters van deze partijen, deze zijn hier te vinden.

Aanmelden

Deze online talkshow is voor professionals werkzaam bij een arbeidsbemiddelaar met interesse in staffing technologie (front-, mid- en backoffice). Meld je hier gratis aan.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER