Ontdek de tech trends tijdens de gratis Staffing Tech Talkshow op 7 december

Hoe belangrijk is technologie voor arbeidsbemiddelaars? Wat was de rol van corona in de versnelling van de digitalisering? Waar liggen in 2022 de kansen voor bureaus om hun proces te optimaliseren? Deze en nog veel meer vragen worden dinsdagochtend 7 december besproken in de gratis online live Staffing Tech Talkshow.

Staffing Tech Talkshow

Uiteenlopende leveranciers schuiven aan de tafel bij host Martijn Hemminga, oprichter van Recruitment Tech Network. Laat je in anderhalf uur bijpraten over de trends in 2022 en verder. Stel jouw vragen aan de gasten en reageer op stellingen. Byner, RecruitNow, Scotty Technologies en Tigris praten de kijkers bij over de laatste trends en tips op het gebied van Staffing Tech. De afgelopen weken publiceerde Recruitment Tech al diepte interviews met de oprichters van deze partijen, deze zijn hier te vinden.

Aanmelden

Deze online talkshow is voor professionals werkzaam bij een arbeidsbemiddelaar met interesse in staffing technologie (front-, mid- en backoffice). Meld je hier gratis aan.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 7e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 18 november 2021. 


    Ontvang naast de wekelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER