Arjan Vissers (Indeed) over het 'nieuwe normaal':

Omgaan met verwachtingen van personeel in een veranderende wereld, dat zal één van de uitdagingen van de komende tijd worden. Arjan Vissers, Sr. Recruitment Evangelist bij Indeed, vertelt in zijn breakout tijdens het Recruitment Tech Event 2021 hoe je helemaal klaar bent voor ‘het nieuwe normaal’. Recruitment Tech vroeg hem alvast een tipje van de sluier op te lichten.

Waarde creëren

Indeed is uitgegroeid tot de nummer één vacataturewebsite in zowel Nederland als België. Als Recruitment Evangelist Benelux ondersteunt Arjan Vissers werkgevers met het optimaliseren van hun recruitmentproces door inzichten te bieden in online jobsearch en de recruitmentmarkt. “Waar we naartoe willen is het optimaliseren en verbeteren van het recruitmentproces. We creëren waarde door het aannemen van mensen makkelijker te maken.”

Nieuwe normaal

Tijdens zijn sessie toont hij de resultaten van nieuw onderzoek van Indeed over de verwachtingen van werkzoekenden en trends op het gebied van werken op afstand. Informatie die je in je eigen talentstrategie kunt opnemen, zodat je klaar bent voor het nieuwe normaal. “De hele wereld heeft een schok gehad, we zijn op een andere manier gaan werken. De vraag is of dit een korte- of een langetermijneffect is. Dit zal een combinatie van beide zijn. Zo zijn we massaal thuis gaan werken, iets wat eerder ook al kon maar veel minder gebeurde. Natuurlijk zijn er ook uitdagingen, eenzaamheid is hier een goed voorbeeld van. De vraag blijft staan: waar gaan we precies naartoe. Daar kunnen we wat richting aan geven en daar ga ik tijdens mijn sessie over vertellen.”

Belangrijkere rol recruitment

Welke keylearning Arjan Vissers de bezoekers van zijn sessie mee wil geven? “Wil je als organisatie gaan groeien, dan wordt recruitment een ongelooflijk belangrijk proces om je doelstellingen te realiseren. De strategische waarde van recruitment krijgt straks een nog belangrijkere rol en ik ga een aanzet geven tot hoe je daar op in kan spelen en hoe je die stap voor kan zijn.”

In onderstaande podcast stelt Arjan Vissers zichzelf voor, vertelt hij meer over de impact van corona op Indeed, het ‘nieuwe normaal’ en waarom je zijn sessie zeker niet mag missen:

Profiteer van het early-bird voor #RTE21

Tot en met 15 oktober profiteer je nog van de early bird en betaal je slechts €245,- voor een offline ticket en €75,- voor een online ticket. Mocht het fysieke deel van het event onverhoopt toch niet doorgaan in november, dan krijg je jouw geld terug voor het fysieke deel van het offline ticket en wordt deze omgezet naar een online ticket. Je loopt zo geen risico om in de early bird periode een ticket te kopen.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER