Steven Van Belleghem verzorgt keynote tijdens het Recruitment Tech Event 2021

Expert Steven Van Belleghem verzorgt tijdens het Recruitment Tech Event 2021 een keynote over het binnenhalen van kandidaten en de uitdagingen hiervan gezien de vele veranderingen die corona (ook voor recruitment) heeft veroorzaakt.

Internationale keynotespreker

Steven Van Belleghem is een internationaal keynotespreker. Hij is parttime marketingprofessor aan Vlerick Business School en gastdocent aan London Business School. Daarnaast is hij partner van inspiratiebedrijf nexxworks en medeoprichter van contentcreatiebureau Snackbytes. Hij is bestuurder bij Plan International België. Hij begeleidt organisaties om zich aan te passen aan de hedendaagse consument. Hij is auteur van ‘De Conversation Manager’ (winnaar van de PIM literatuurprijs in 2010 en meer dan 30.000 verkochte exemplaren), ‘De Conversation Company’, ‘When digital becomes human’ en ‘The offer you can’t refuse’. Steven Van Belleghem is een veel gevraagde spreker in binnen- en buitenland en verzorgt zowel keynotes als workshops en business coaching sessies, zo sprak hij in 2018 tijdens het voorprogramma van Barack Obama in Amsterdam.

Een voorproefje van Steven Van Belleghem:

Keynote ‘An offer the candidate can’t refuse’

In zijn keynote tijdens het Recruitment Tech Event 2021 op 18 november 2021 neemt Steven je in zijn gekende stijl mee in de filosofie van een Offer you can’t refuse. Veranderingen veranderen niet, ze worden opnieuw gevormd. Live. In Real Time. We zitten op de eerste rij en maken het mee. Kan je van deze fase gebruik maken om ‘an offer you can’t refuse’ te vormen voor kandidaten? In de nieuwe routine zal digitaal gebruiksgemak net zoals een goed product en een degelijke service een minimale voorwaarde zijn. Enkel organisaties die voor positieve verandering kunnen zorgen, zullen winnen. Zijn keynote barst van de energie en hij maakt het sprekend met voorbeelden en anekdotes uit alle hoeken van de wereld, inclusief die van recruitment.

Profiteer van het early-bird voor #RTE21

Tot en met 3 september profiteer je nog van de very early bird en betaal je slechts €195,- voor een offline ticket en €55,- voor een online ticket. Mocht het fysieke deel van het event toch niet doorgaan in november, dan krijg je jouw geld terug voor het fysieke deel van het offline ticket en wordt deze omgezet naar een online ticket. Je loopt zo geen risico om in de early bird periode een ticket te kopen.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER