Inzenden Recruitment Tech Awards 2021 op 16 augustus van start

Vanaf maandag 16 augustus kunnen innovatieve recruitmenttooling en cases waarin tooling een belangrijke rol speelt worden ingezonden voor de Recruitment Tech Awards 2021.

Inzenden

De periode om in te zenden loopt van maandag 16 augustus tot en met vrijdag 10 september 2021. Op 17 september wordt de voorselectie bekend gemaakt, waarna via de presentaties aan de vakjury (27 september) de nominaties bekend worden gemaakt op 18 oktober. De publieksjury kan vervolgens vanaf 19 oktober haar stem uitbrengen. De complete planning voor de Awards is hieronder te vinden. Meer informatie over het Recruitment Tech Event (en de early bird korting tot 3 september) vind je hier.

Benelux

Net als afgelopen jaar kunnen cases die zich afspelen in België of Luxemburg worden ingezonden, evenals recruitmenttooling van leveranciers met een vestiging in de Benelux. De taal waarin moet worden ingezonden is nog wel in het Nederlands. In de afgelopen jaren zijn de awards uitgegroeid tot een belangrijke prijs in het vak met winnaars als VNOMOlympiaUSGWonderkindFlipbaseOnRecruitAlbert Heijn en Recruit Robin en Independent Recruiters.

Planning 2021

16 augustus: Start inzenden
10 september: Einde inzenden
17 september: Voorselectie bekend
27 september: Presentaties aan vakjury
18 oktober: Nominaties bekend
19 oktober: Start publieksjury
02 november: Einde publieksjury
18 november: Uitreiking

Meer info over de awards

Kijk voor de voorwaarden voor het aanmelden hier. Meer informatie over de Awards is te vinden op de officiële pagina. Wie volgen de winnaars van 2020, Independent Recruiters (best case) en Recruit Robin (best tool), op? Kijk hier de uitreiking van vorig jaar terug:

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER