Westerduin Groep kiest voor totaaloplossing Mysolution:

Personeelsbemiddelaar De Westerduin Groep, met een groot netwerk in het midden van het land en zeventig vaste medewerkers, kiest voor de totaaloplossing van Mysolution.

Totaaloplossing

De IT-dienstverlener voor de flexmarkt gaat het complete werkproces bij de Westerduin Groep automatiseren met het Total Talent Management Platform (TTM). Bestaande uit Mysolution Recruitment voor de automatisering van de front-, en midoffice en Mysolution Flex voor de ondersteuning van alle backoffice processen. Westerduin Groep wil met Mysolution Recruitment de searching & matching van kandidaten slimmer en datagestuurd inrichten. Daarnaast moet Mysolution Flex het tijdschrijven, de facturatie, de verloning en de financiële administratie efficiënter en gebruiksvriendelijker maken.

Systemen vervangen

Gertjan van Delden, algemeen directeur van de Westerduin Groep: “We kunnen nu met één oplossing minstens vijf van onze huidige systemen vervangen. Bovendien koppelt Mysolution het dataverkeer en de workflow van de front-, mid- en backoffice naadloos aan elkaar. En niet minder belangrijk is dat Mysolution ons helpt om bij te blijven in de digitale wereld.”

Slimme oplossingen

Het is de missie van Westerduin om mensen aan een passende baan te helpen. Met een goed salaris en uitzicht op vast werk. “Wij hebben een passie voor de mens en Mysolution heeft een passie voor slimme oplossingen die ons bij deze missie helpen. Met onze samenwerking combineren we het beste van die twee werelden”, zegt Reinier Westerduin.

Profiteren van big data

Dankzij de recente overname van OnRecruit door Mysolution kan de Westerduin Groep straks optimaal profiteren van big data. Deze oplossing combineert de marketing, de website, de software voor front-, mid- en backoffice en e-mail marketing data in één datawarehouse. Een BI-tool vertaalt deze data naar rapportages en dashboards waarmee de marketing nauwkeurig kan worden afgestemd op de klantvraag en de omzetdoelstellingen. De vraag welke kanalen het meeste bijdragen aan plaatsing, omzet en uren kan dan na enkele muisklikken worden beantwoord. Ook het management, het recruitmentproces en de verkoop kunnen met behulp van OnRecruit datagestuurd worden ingericht en aangestuurd. Meer over de keuze voor Mysolution lees je hier.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 7e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 18 november 2021. 


    Ontvang naast de wekelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER