Markt voor assessments groeit 300% in de komende tien jaar

Op dinsdag 8 en donderdag 10 juni vindt de vijfde editie van Demo_Day plaats. Twee middagsessies om je via interviews, breakouts, netwerktafels en speeddates te oriënteren op de nieuwste tooling. We geven je 3 redenen waarom je je zeker last minute nog gratis aan zou moeten melden voor Demo_Day 2021.

Verdiepende demo sessie

Een twaalftal leveranciers verzorgt een demo sessie in het tech theater. In twintig minuten vertellen zij meer over hun oplossingen die jouw recruitment kunnen faciliteren en optimaliseren. Bepaal zelf welke sessies je bezoekt. Daarnaast kan je bij de netwerktafels in gesprek met de leveranciers, zodat ze jouw prangende vragen kunnen beantwoorden. Bekijk het programma.

Tech talks

Sprekers Martijn Hemminga en Monique de Jong geven een tech talk, waarin ze tips en tricks op het gebied van recruitment en technologie met je delen. Op dinsdag deelt Martijn Hemminga, oprichter van Recruitment Tech, op interactieve wijze de highlights van de resultaten van de Recruitment Tech Survey 2021. Wat zijn de trends op het gebied van recruitmenttechnologie in 2021? Op donderdag geeft Monique de Jong tips voor het selecteren van een recruitmentsysteem: hoe weet je welke partij je moet kiezen? Kies je eerst het ATS en koppel je er vervolgens een website aan of kun je dit beter andersom doen? Het gehele programma vind je hier.

Replay

Kan je Demo_Day niet live bijwonen of niet alle gedeeltes volgen? Geen probleem! Als je je aanmeldt voor Demo_Day, kan je daarna op je eigen gemak de replay van de talks, pitches en demo sessies terugkijken!

Meld je gratis aan voor Demo_Day 2021

Op dinsdag 8 en donderdag 10 juni vindt de vijfde editie van Demo_Day plaats. Twee middagsessies om je via interviews, breakouts, netwerktafels en speeddates te oriënteren op de nieuwste tooling. Meld je nu gratis aan voor Demo_Day 2021. Je aanmelding telt voor beide middagen. Het programma is hier te vinden en wordt dagelijks geüpdate.

Meer informatie & gratis aanmelden voor Demo_Day

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER