Mysolution neemt OnRecruit over:

Mysolution verwelkomt het team van OnRecruit en zet een belangrijke stap in haar ambitie om een one-stop solution te leveren voor de staffing industrie, het Total Talent Management platform.

OnRecruit

OnRecruit helpt werkgevers bij het werven van talent met programmic job advertising. OnRecruit combineert de data die klanten creëren in hun applicaties in één datawarehouse en helpt hen deze vervolgens te verzilveren door inzichten en ‘nudges’ te geven in BI tools en applicaties die hun recruiters, marketeers en sales collega’s elke dag gebruiken. Mysolution gaat gecombineerd met de oplossingen van OnRecruit de uitdaging aan om data uit verschillende applicaties om te zetten in bruikbare inzichten. Hiermee komt de droom van staffing- en recruitment teams om data gedreven te werken snel dichterbij.

Opbrengsten klanten optimaliseren

Jaap Postma, CEO bij Mysolution, ziet een extra toegevoegde waarde in de marketing partnerships, technologie en kennis die OnRecruit heeft: “Veel van onze klanten investeren op dit moment in recruitment marketing technologie. Het is onze visie om met een beter gebruik van alle beschikbare data de opbrengsten voor onze klanten te optimaliseren. De inzichten die OnRecruit onze klanten kan bieden in combinatie met OnRecruit’s partnerships met bijvoorbeeld Autopilot, Indeed en Talent.com, gaan onze klanten simpelweg helpen om meer omzet te halen uit zowel advertising, als hun bestaande database.”

Data laten werken

Dirk Meeuws, CTO OnRecruit: “Wij hebben altijd al de droom en ambitie gehad om recruitment teams succesvoller te maken door recruitment data voor hen te laten werken. Door deze stap kunnen we deze droom verder door ontwikkelen. Dit geldt zowel voor bestaande Mysolution klanten als voor recruitment teams die meer uit hun data willen halen en niet met Mysolution werken. Samen met Mysolution hebben we al gave gezamenlijke cases. Ik sta te popelen om nog meer recruiters, marketeers en accountmanagers te voorzien van informatie die hen helpt om hun recruitment doelstellingen te halen. Uiteindelijk moet het voor iedereen makkelijk worden om actionable inzichten te verkrijgen die helpen om kandidaten in contact te brengen met de ideale vervolgstap in hun loopbaan.”

Begin

René Bolier, tien jaar geleden eerste werknemer van OnRecruit, nu CEO, zal toetreden tot het managementteam van Mysolution in de rol van CCO Recruitment Solutions, om de gecombineerde propositie van Mysolution en OnRecruit nationaal en internationaal verder helpen uit te rollen. René: “Het meest trots ben ik op het team dat OnRecruit heeft gebouwd. Het mooie van deze deal zit hem in het feit dat dit niet het einde van een tijdperk is, maar juist het begin en dat onze klanten, de markt, onze partners en ons team hiervan gaan profiteren. We’re just getting started!”.

Stand-alone

OnRecruit zal haar producten ook stand-alone blijven aanbieden aan recruitment teams die niet van de softwareproducten van Mysolution gebruik maken. Naast een uitrol van de producten van OnRecruit binnen de Mysolution klantenkring, zal er ook gewerkt worden aan een intensivering van het partnership met OTYS.

Overname OTYS

Eind 2020 nam Mysolution ook al OTYS over. De nieuw combinatie was volgens Mysolution een softwareleverancier die de complete recruitmentbranche in Nederland bedient en past bij de ambitie van Mysolution om als Nederlands softwarehouse een leidende rol te spelen in cloud-based recruitment oplossingen. Hier komt nu dus ook OnRecruit bij.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER