Het is voor organisaties van groot belang om van je betrokken medewerkers betrokken ambassadeurs te maken. Patrick De Pauw, CEO van Social Seeder, gaat hier dieper op in in zijn breakout-sessie tijdens Demo_Day 2021.

Wat doet Social Seeder precies?

“Social Seeder is een eenvoudig te gebruiken platform met een bewezen strategie om van je medewerkers betrokken ambassadeurs te maken. Ons ambassadeursplatform biedt organisaties een unieke kans om met één klik relevante content te delen via het sociale netwerk van hun medewerkers. Mond-tot-mond communicatie creëert authenticiteit. Authenticiteit creëert impact. Activeer je meest betrokken pleitbezorgers: je medewerkers.”

Je gaat tijdens jouw demo talk op Demo_Day vertellen over het belang van betrokken medewerkers en welke strategische impact dit heeft op je organisatie. Kan je alvast een tipje van de sluier oplichten? 

“Ik ga het hebben over de inzichten die we hebben opgedaan over de laatste zeven jaar. Op dit moment lopen er wereldwijd zo’n 250 employee engagement en advocacy programma’s via Social Seeder en met deze ervaring kunnen we inzichten geven hoe je een dergelijk programma succesvol opstart en uitrolt. En uiteraard welke resultaten je mag verwachten.”

Waarom mogen bezoekers jouw demo talk niet missen?

“Betrokken medewerkers zijn heel belangrijk voor de verdere uitbouw van iedere organisatie. Maar we zien ook dat er in vele organisatie helaas maar 1% (of minder) van de medewerkers proactief content deelt. Wat als je een groot deel kan inzetten in het delen van jouw verhaal? De impact hiervan is meetbaar en heeft positieve effecten op je visibiliteit, omzet en uiteraard ook op je recruitment.”

Wat is het grootste voordeel van het inzetten van betrokken medewerkers binnen recruitment?

“Het bereik op social media is ten eerste veel groter dan het bereik van een organisatie. Bovendien is er veel meer vertrouwen in berichten die vanuit je netwerk komen en dit heeft dan weer een zeer positief effect op je recruitment aanpak.”

Meld je gratis aan voor 20 mei en ontvang de gratis Tech Box

Op dinsdag 8 en donderdag 10 juni vindt de vijfde editie van Demo_Day plaats. Twee middagsessies om je via interviews, breakouts, netwerktafels en speeddates te oriënteren op de nieuwste tooling. Meld je nu gratis aan voor Demo_Day 2021. Wanneer je je uiterlijk 20 mei 2021 aanmeldt, ontvang je voorafgaand aan het event de Tech Box met daarin onder meer het event magazine, de Recruitment Tech Survey 2021, de Recruitment Tech Landscape 2021 (editie 2), versnaperingen én goodies van Demo_Day-partners en Recruitment Tech. Je aanmelding telt voor beide middagen. Het programma is hier te vinden en wordt dagelijks geüpdate.

Meer informatie & gratis aanmelden voor Demo_Day

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 7e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 18 november 2021. 


    Ontvang naast de wekelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER