8vance lanceert 'Netflix voor recruitment':

8vance Matching Technologies zet een nieuw talent mobiliteitsproduct in de markt, speciaal gericht op intermediairs en MKB-bedrijven in Nederland. Via het vernieuwde Jobliebe is het nu mogelijk om zelf een gesloten of open ecosysteem te starten.

Jobliebe

Vorig jaar startte 8vance met ruim 20 partners het initiatief Jobliebe, waar werkgevers, intermediairs en werkzoekenden elkaar tijdens de coronacrisis eenvoudig konden vinden door te matchen op basis van skills en competenties. Inmiddels is Jobliebe uitgegroeid tot een platform waar bedrijven en intermediairs samenwerken in regionale of sectorale ecosystemen. Aan Jobliebe worden nu extra data en functionaliteiten toegevoegd zodat er een nieuw en uniek product ontstaat.

Netflix voor recruitment

De algoritmes van Netflix zijn uitstekend in staat om uit te rekenen welke films en series bij jou passen, op basis van je eerdere voorkeuren. Zo’n systeem bouwen voor recruitment is precies wat 8vance heeft gedaan, zo vertelde CEO Han Stoffels al in dit interview met Werf&. “Noem het dus gerust ‘de Netflix van recruitment’”, vertelde hij onder meer.

Ecosysteem

Op het vernieuwde Jobliebe wordt het nu mogelijk om zelf een gesloten of open ecosysteem te starten. Het platform wordt verder helemaal ‘gepreload’ met openbare arbeidsmarktdata, wat betekent dat bijna alle vacatures en publieke profielen beschikbaar zijn om mee te matchen. Tenslotte komt dit allemaal, inclusief de autonome matching, beschikbaar voor een vast bedrag per maand met onbeperkt gebruik.

Volledige datatransparantie

Han Stoffels, CEO van 8vance: “Na een flinke inspanning hebben we nu, AVG-proof, een bijna volledige datatransparantie kunnen creëren, voor werk- en talentmobiliteit in Nederland. Hiermee worden bijna alle wervings- en outplacementtrajecten die een MKB-bedrijf of recruiter zou kunnen hebben, ondersteund. De deelnemers besparen hiermee veel tijd en kosten en zij geven tegelijkertijd een ongekend grote werkzekerheidsgarantie aan hun individuele medewerkers.”

Oneindig gebruik

De autonome matchtechnologie van 8vance waarbij het systeem zelfstandig matches voorstelt op basis van skills en competenties, wordt toegepast in het Jobliebe platform. Hierdoor krijgt een gebruiker direct inzicht in een voorgeselecteerde lijst van best passende kandidaten uit enkele miljoenen profielen, of bij outplacement uit de best passende vacatures. “De vernieuwing en het unieke komt dus voort uit de combinatie van zowel de autonome matchtechnologie, de ecosysteem-ondersteuning, de vele data die erin zit, en het flat fee businessmodel per gebruiker, voor oneindig gebruik”, aldus Stoffels.

Woensdagmiddag vertelt Han Stoffels in de Recruitment Tech Monthly meer over deze ‘Netflix voor recruitment’. Volg Recruitment Tech op LinkedIn en volg de livestream woensdag 3 maart om 16.00 uur.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER