8vance stelt met matchingsplatform Jobliebe organisaties in staat 'collegiaal uit te lenen' in coronatijd

Matchingsplatform 8vance stelt samen met haar partners het platform kosteloos beschikbaar voor organisaties met tijdelijk boventallig personeel en organisaties met veel vacatures.

Impact coronacrisis verzachten

Han Stoffels, CEO van 8vance: “Met het openstellen van het matchingsplatform willen we bijdragen om de impact van de coronacrisis op de economie te verzachten.” Het open platform heeft de naam Jobliebe gekregen en is sinds vrijdag 24 april live.

Jobliebe

Het matchingsplatform maakt collegiaal uitlenen mogelijk voor organisaties met thuiszittende medewerkers. Via Jobliebe kunnen ook ZZP’ers, uitzendkrachten, werkzoekenden en vrijwilligers eenvoudig gematcht worden. De slimme tool selecteert vooral op vaardigheden en competenties en brengt kandidaten snel in contact met bedrijven of organisaties waar in coronatijd extra werk is.

Over 8vance

8vance biedt een slimme virtuele assistent die talenten en banen opspoort en deze met elkaar matcht. Met een dataset van meer dan 70 miljoen profielen hebben ze hun matching-algoritmes getraind. Via AI, big data en virtuele assistenten ondersteunen ze gebruikers bij besluitvormingsprocessen rondom carrière en HR. De technologie geeft data gedreven adviezen over persoonlijke ontwikkeling en biedt een transparant en persoonlijk overzicht van de arbeidsmarkt.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 7e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 18 november 2021. 


    Ontvang naast de wekelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER