Op woensdag 3 februari om 16.00 uur neemt Recruitment Tech je mee door het laatste nieuws van de maand, live via LinkedIn Live.

Laatste nieuws

In De Recruitment Tech Monthly brengen we je in ongeveer 20 minuten op de hoogte van het laatste nieuws van de afgelopen maand. Op welke manier gaat de recruitmentwereld om met de corona-crisis, zijn er nieuwe tools gelanceerd, welke werkgevers en bureaus hebben gekozen voor welke oplossingen en de laatste overnames en investeringen uit binnen- en buitenland. Daarnaast blikken we terug en vooruit op recruitment technology events en geven we je een voorproefje van komende video’s en podcasts.

Uitzending: woensdag 3 februari, 16.00 uur

In de live-uitzending op woensdag 3 februari om 16.00 uur staan we onder meer stil bij:

  • Mark My Words: De juiste baan vinden met Tinder-like vacaturematching
  • Recruitment Tech Stack: Interview met Ellen de Lange van Brandwise
  • Emply overgenomen door Paychex/Lessor Group
  • Interview met Nick van der Meer van Varbi
  • Eerste resultaten Recruitment Tech Survey 2021
  • En nog veel meer..

Nieuw: ook livestream via de site

Naast LinkedIn, kun je nu ook via recruitmenttech.nl de Monthly live bekijken. Volg Recruitment Tech op LinkedIn en volg de livestream woensdag om 16.00 uur.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER