Het HR-tech bedrijf Neurolytics is uitgeroepen tot de MT/Sprout Startup van het Jaar. Donderdagmiddag versloeg oprichter Felix Hermsen zijn medefinalisten Manufy, De Clique en BeterBoeken.

Over Neurolytics

Het bedrijf van Belén Hein, Marnix Naber en Felix Hermsen ontwikkelt video-assessments om bedrijven te helpen om hun werknemers en sollicitanten te screenen op eigenschappen als stressbestendigheid, motivatie en match met het team. Hiervoor maakt het bedrijf gebruik van kunstmatige intelligentie en inzichten uit de neurowetenschappen. De bedoeling is dat bedrijven zo betere teams krijgen en sollicitanten een eerlijke kans, ongeacht leeftijd, geslacht of etniciteit. Inmiddels heeft het bedrijf al een half miljoen euro opgehaald en telt het acht medewerkers.

“hard work pays off”

“Deze prijs is een prachtige beloning voor het harde werk van het team”, zei Hermsen na afloop van de virtuele bekeruitreiking. “Hier zijn we al zo lang mee bezig en er wordt hard gewerkt. Het is een eer dat we nu tussen al deze duurzame bedrijven staan. We willen heel veel bedrijven helpen, maar ook mensen.” Neurolytics nam het in de finale op tegen 3 concurrenten: Manufy, De Clique en BeterBoeken.

Over Mt/Sprout

MT/Sprout is het online platform dat ondernemers en leiders bijstaat in hun persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Inmiddels is het het 8e jaar dat de redactie van MT/Sprout de Startup van het Jaar Award uitreikt. Uit een shortlist van 11 heeft de jury bepaald welke drie startups genoeg potentie hadden om door te gaan naar de pitchfinale. Bovendien kreeg het publiek de kans om met een wildcard een startup af te vaardigen.

 

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER