Connexys-oprichter Jan van Goch aan de slag als adviseur voor matchtechnologie Textkernel

Jan van Goch gaat aan de slag als adviseur van Textkernel, de matchtechnologie waarmee hij als oprichter van Connexys destijds veel samenwerkte.

Hechte partner

Textkernel is internationaal marktleider in Artificial Intelligence (AI), Machine Learning en semantische technologie voor het bij elkaar brengen van kandidaten en vacatures. “Textkernel was en is een hechte partner van Bullhorn”, schrijft Jan van Goch op LinkedIn. “Ik heb vele jaren samengewerkt met Gerard Mulder, CEO van Textkernel. Geweldig dat onze wegen elkaar weer kruisen. Samen met Main Capital Partners gaan we de machine intelligence verder uitbreiden om vraag en aanbod op de arbeidsmarkt op elkaar af te stemmen.”

Main Capital Partners

Textkernel kondigde eind september aan dat CareerBuilder haar aandeel in het bedrijf overdoet aan de Nederlandse investeerder Main Capital Partners. CareerBuilder en Textkernel zullen blijven samenwerken en hebben een overeenkomst voor een partnership en license agreement voor de lange termijn. “Er verandert niks voor onze klanten op korte termijn. Op de langere termijn heeft het positieve effecten, omdat we ons weer volledig kunnen focussen op onze klanten en eigen roadmap”, vertelde Gerard Mulder, CEO van Textkernel destijds.

Overname Connexys

Bullhorn acquireerde in september 2017 het Connexys van Jan van Goch, ontwikkelaar en leverancier van het gelijknamige recruitmentsysteem dat toonaangevend is bij bureaus en corporate organisaties op het vasteland van Europa. Mede-oprichter Jan van Goch droeg daarmee het stokje over, waarop hij onder meer terugblikte in de Recruitment Tech Founders Podcast, welke video hieronder te bekijken is.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER